Produk · Set Kurus

Yang Nak Kurus, Wajib Baca!

Bulan Ini Bulan Kuruskan Badan

Tak sabar rasanya Syu nak kuruskan badan dan kembalikan berat seperti sebelum mengandung. Lepas bersalin kali ini, susah rasanya berat Syu nak turun balik. Tak tahulah kenapa.

Tapi, bulan ini berkobar-kobar rasanya nak buangkan lemak-lemak dalam badan. Kenapa? Sebab bulan ini, Shaklee buat promosi OMEGA GUARD, salah satu suplement penting dalam set kurus. Beli 3 botol dapat 5% diskaun 😱😱😱

Bagaimana OMEGA GUARD membantu menguruskan badan?

✅ membantu menyingkirkan lemak-lemak tepu dalam badan kita.

Cuba bayangkan lemak-lemak yang dah lama melekat pada badan kita akhirnya dapat disingkir keluar. Best ke best sangat-sangat?

✅ mengawal nafsu makan.

Kita suka mengunyah junk food walaupun kita baru je makan. Tu la nafsu makan tinggi. Pantang nampak makanan mesti nak makan.

Tapi, dengan pengambilan konsisten omega guard, ia akan bantu kita mengawal keinginan kita untuk makan makanan yang menggemukkan.

.

Jadi, sesiapa yang tengah nak kuruskan badan tu, bulan ini adalah bulan terbaik untuk mulakannya. Jangan biar badan kita semakin membesar, nanti kita sendiri yang malu.

Ubah gaya hidup kita dengan mengubah pemakanan kita dulu. Makanlah set kurus Shaklee untuk membantu buang lemak.

Syu yakin, bila dah kurus, mesti anda semua tak sabar-sabar nak berdepan dengan orang ramai, terutama sekali kepada orang yang selalu ketawakan kita masa kita gemuk kan. Jom buang segala lemak jahat dalam badan segera.

Hubungi Syu untuk dapatkan OMEGA GUARD segera. Konsultasi eksklusif hanya untuk yang membeli dari Syu Amir sahaja.

 

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.