Darah Tinggi · Darah Tinggi · Premium Product · Produk · Testimoni · Vivix

Vivix Turunkan Tekanan Darah Agar Tidak Kena Serangan Jantung

Vivix Ikhtiar Terbaik Untuk Turunkan Tekanan Darah

Tekanan darah yang terlampau tinggi boleh menyebabkan macam-macam komplikasi yang boleh membahayakan diri kita sehingga boleh membawa maut. Takut kan? Ramai orang yang mengalami tekanan darah tinggi akhirnya dapat serangan jantung secara mengejut sebab jantung terpaksa bekerja kuat untuk mengepam darah untuk sampai ke organ-organ penting badan kita. Tapi, sebab saluran darah kita yang sempit dan tersumbat, akhirnya bekalan darah tidak mencukupi untuk sampai ke jantung, menyebabkan jantung kita terhenti secara tiba-tiba.

Jadi, kita wajib kawal tekanan darah kita agar sentiasa berada di paras normal. Kalau tekanan darah tinggi, buatlah apa cara sekali pun untuk pastikan yang tekanan darah kita kemabali normal. Baiklah kita berhabis duit sedikit sekarang untuk dapatkan suplement untuk kesihatan jantung kita daripada kita terpaksa berhabis ratusan ribu untuk buat pembedahan jantung nanti.

Vivix Adalah Ikhtiar Terbaik Untuk Turunkan Tekanan Darah Tinggi

Suplement terbaik untuk turunkan tekanan darah kita adalah dengan mengamalkan Vivix secara konsisten. Vivix mempunyai 4 bahan penting yang dapat mengawal tekanan darah kita. Dan bahan-bahan ini hanya terdapat di dalam Vivix, dan hanya boleh didapati dari Shaklee sahaja. Sebab Shaklee dah patent-kan Vivix ini, jadi tiada siapa pun yang boleh menirunya.

Bagaimana Vivix Menurunkan Tekanan Darah?

– Vivix melancarkan peredaran darah untuk sampai ke jantung dengan lebih efisyen. 

Vivix akan menyingkirkan lemak-lemak yang melekat di dinding saluran darah kita agar darah dapat mengalir dengan baik.

Ia akan dapat mencegah daripada arteri menjadi sempit dan juga mencegah daripada saluran darah kita tersumbat akibat daripada lemak-lemak yang masuk ke dalam salur darah kita.

– menurunkan paras triglyceride,  kolesterol LDL dan juga lemak yang berlebihan di dalam darah

Lemak yang berlebihan akan menyempitkan salur darah apabila terlalu banyak yang melekat di dinding salur darah kita.

Vivix akan memastikan yang lemak berlebihan disingkirkan dari badan.

– Resveratrol di dalam Vivix akan membersihkan pembuluh darah, membantu menurunkan kepekatan darah dan juga mencegah pembekuan darah dari berlaku. 

Tekanan darah yang tinggi akan memekatkan darah dan akan menyebabkan darah lagi susah untuk mengalir dengan baik.

Vivix akan pastikan darah kita di paras normal supaya mudah untuk dipam ke jantung dan diagihkan kepada organ-organ badan yang lain.

– Kandungan Vitamin A yang tinggi di dalam purple carrot akan mengelakkan arteri kita dari tersumbat.

– Mencegah dari terbentuknya arteriosclerosis, iaitu keradangan pada pembuluh darah yang menyebabkan salur darah kita menjadi bengkak dan akhirnya boleh pecah.

– Mencegah dari berlaku kekejangan pada pembuluh darah 

– mengawal bekalan darah normal ke seluruh badan

– Merendahkan tekanan darah 

Japenese Knotweed dan juga perple carrot adalah bahan yang amat penting dalam merendahkan tekanan darah kita dan memastikan tekanan darah kita berada di paras normal.

.

Testimoni Berjaya Turunkan Tekanan Darah Dengan Vivix

Ramai pesakit darah tinggi yang berjaya menurunkan tekanan darah mereka dengan asbab Vivix. Syu kongsikan testimoni mereka di bawah ini, betapa mereka amat gembira dan bersyukur apabila dipertemukan dengan Vivix.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Syu yakin anda juga mahukan kegembiraan yang sama kan? Anda pun mahukan kesihatan yang lebih baik tanpa perlu risaukan tekanan darah meningkat, betul tak?

Syu sarankan amalkanlah Vivix ini dengan konsisten. Ia mampu memberikan anda kehidupan yang lebih baik dan lebih bertenaga.

Vivix bukanlah ubat, tapi ia adalah suplement terbaik untuk anda amalkan agar tekanan darah anda dapat dikawal dan berada di paras normal.

Jangan tunggu sampai sesak nafas baru nak mula cari penawarnya. Lagi menakutkan, janganlah tunggu sampai hampir kena operate jantung baru nak cari Vivix.

Mula amalkan sekarang sebelum macam-macam penyakit bahaya yang lain menyerang anda. Anda kena ingat, disebabkan darah tinggi, anda boleh kena serangan jantung, anda boleh kena stroke, dan anda boleh BUTA tau.

Takkan kita nak perkara sebegini terjadi pada kita, betul tak?

Hubungi Syu segera di 0192198621 untuk dapatkan Vivix anda hari ini.

.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Singapore

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

2 thoughts on “Vivix Turunkan Tekanan Darah Agar Tidak Kena Serangan Jantung

    1. skrg nie tak kira muda ke tua kak…tekanan darah tinggi sekarang dah ramai yang kena pun…

      bila tekanan darah meningkat, tu yang jadi sakit jantung tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.