Business Opportunity · my life

Vision Board Sangat Penting Untuk Mencapai Impian

Apa Pentingnya Vision Board Untuk Mencapai Impian?

’Nak beli rumah, tapi entah bila nak cukup duit’

’Saya nak bebas hutang, tapi mana nak cari duit untuk bayar hutang puluham ribu tu?’

’Teringin nak bawa keluarga jalan-jalan, tapi besar belanjanya’

Pernah lalui tak situasi begini? Nak sangat buat sesuatu, tapi tak tahu bila boleh dapat dan apa cara untuk dapatkannya. Mesti pernah kan?

Syu pun pernah lalui perkara macam nie. Ada impian yang nak dicapai tapi tak yakin boleh lakukannya. Syu nak beli rumah baru, tapi selalu berfikiran yang duit tak cukup. Syu nak naik rank SV dalam Shaklee, tapi otak selau cakap susah. Itu adalah kerja syaitan yang tak nak kita berjaya. Percayalah!

Capai Impian Dengan Vision Board

Vision Board adalah satu medium untuk mendorong minda bawah sedar untuk berusaha mencapai apa yang kita mahukan.

Nak buat vision board bukanlah susah pun.

1. Tulis impian kita.

2. Mesti ada tarikh nak capai.

3. Kenapa nak sangat dapatkannya.

4. Letak gambar lagi bagus.

Selamat mencapai segala impian. Syu doakan semua yang membaca ini dapat capai apa yang  diidamkan.

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

 

 

2 thoughts on “Vision Board Sangat Penting Untuk Mencapai Impian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge