Business Opportunity

Trusted Pengedar Vivix Shaklee Sekitar Johor Bahru

Mencari Pengedar Shaklee Untuk Membeli Vivix?

Vivix memang merupakan antara produk terbaik Shaklee yang mempunyai banyak khasiatnya terutamanya dalam meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. Orang yang dah rasa kebaikan Vivix, memang akan repat order Vivix sebab tak nak lagi lalui masa sakit yang menakutkan itu.

Syu ada ramai customer yang order Vivix, sama ada untuk diri sendiri ataupun untuk orang tersayang. Semuanya membeli Vivix sebab banyak dah testimoni-testimoni yang menunjukkan perubahan ketara yang amat positif selepas pengambilan Vivix.

Customer-customer Syu yang Membeli Vivix Berkali-kali

Syu tunjukkan contoh beberapa customer je la ye. Tunjuk semua tak muat pula entry nie nanti.

1. Kak Arfah Jauh Di Sarawak

Bekerja sebagai tentera, gaji bukanlah banyak mana. Tapi, sebab anaknya kena kanser, beliau gigih juga kumpul duit untuk dapatkan vivix untuk anaknya. Kesian tengok anak yang lemah je selepas proses kimoterapi.

Jadi, masa promo Vivix buy 2 get 5% less, Kak Arfah beli juga Vivix demi anaknya.

2. Kak Rahmah Di Johor Bahru

Seorang anak yang risaukan kesihatan maknya yang dah tua. Emaknya yang menghidapi kencing manis yang teruk. Luka akibat kencing manis pun lambat nak baik.

Sebagai anak yang solehah, akak nie pun beli vivix dengan harapan maknya bertambah sihat.

Masa beli tu pula memang tengah promosi, dah alang-alang tu, ambil 2 botol terus.

Sampai sekarang pun masih repeat order vivix tau. Baru beli stok Vivix baru masa promo sempena National Conference hari tu.

3. Puan Lim dari Petaling Jaya

Nak beli Vivix sebab mak mentua ada kanser payudara tapi masih berada di peringkat awal.

Beli sebotol dulu sebab nak mencuba je dulu. Bila pergi check doktor lebih kurang 2 minggu selepas ambil Vivix, doktor pun kata ketulan kanser dah mengecil. Syukur alhamdulillah.

.

Customer-customer Syu ramai yang gembira selepas mengambil Vivix. Semua nampak perubahan best selepas pengambilan. Customer gembira, Syu lagilah gembira.

Sampai sekarang Syu masih lagi keep in touch dengan semua customer-customer Syu. Selagi mereka perlukan khidmat servis Syu, Syu akan sentiasa bersama mereka.

Kelebihan Membeli Vivix Dengan Syu

1. COD Direct Kepada Customer

Syu memang Pengedar Sah Shaklee di kawasan Johor Bahru dan sekitarnya. Jadi, bagi yang berada di sekitar JB dan mahukan Vivix dengan cepat, Syu akan COD terus kepada anda.

Kalau Syu takde stok Vivix pada masa tu pun takpe, branch JB dekat je. Syu akan ke branch cepat-cepat untuk membelinya dan terus hantar.

So, siapa yang nak Vivix urgent, contact Syu segera ye.

2. Pos Ke Seluruh Malaysia

Seluruh Malaysia Syu boleh pos. Sabah, sarawak, Pantai Timur, semua pun boleh.

Syu akan orderkan melalui sistem online Shaklee, dan Shaklee akan poskan terus kepada alamat yang diberikan.

So, yang bukan berada di JB pun, anda pun masih boleh dapatkan produk Shaklee dari Syu.

3. Pos ke Luar Negara

Syu yakin ramai yang berada di luar negara pun mahukan Vivix. Asalkan anda sanggup bayar kos pos, Syu akan uruskan juga.

In sya Allah akan sampai juga pada anda, walau di mana anda berada.

4. Konsultasi Berpanjangan

Semua pelanggan yang membeli dengan Syu, Syu akan layan sebaik mungkin. Syu akan selalu follow-up berkenaan cara makan vitamin atau hanya untuk bertanya khabar.

.

Jadi, bagi sesiapa yang mahukan Vivix, jangan lupa dapatkannya dari Syu, tak kira di mana anda berada ye. Syu akan berikan khidmat yang terbaik buat semua yang membeli dengan Syu.

 

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

8 thoughts on “Trusted Pengedar Vivix Shaklee Sekitar Johor Bahru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.