Business Opportunity

Trusted Pengedar Shaklee Johor Bahru – Paling Dipercayai Ramai

Pengedar Shaklee Terbaik Di Johor Bahru

Nama diberi Noor Syuhada Amir Hassan, tapi lebih dikenali sebagai Syu Amir di kalangan kawan facebook. Syu mempunyai 4 orang anak yang amatlah aktif. Tak terlarat nak layan rasanya kalaulah bukan disebabkan bantuan suplement Shaklee.

Syu merupakan seorang ibu yang bekerja dari rumah. Syu adalah seorang leader Shaklee yang amat komited untuk mengembangkan team Diamonds supaya lebih ramai yang akan dapat mencapai impian mereka. Syu takkan berhenti selagi setiap impian downline- downline Syu tidak tercapai lagi.

Pada awalnya, Syu amalkan suplement Shaklee bukanlah untuk tujuan bisnes pun. Syu cuma nak banyakkan susu badan. Pada masa tu, Syu menyusukan Syifa’, anak kedua Syu. Susu badan masa tu sangatlah sikit. Bila mengepam pun, cuma dapat 3-4 oz je satu sesi. Mana nak cukup untuk Syifa’ minum sepanjang hari di rumah pengasuh.

Syu kena cari jalan nak banyakkan susu badan nie. Syu tak nak la bagi susu formula awal-awal. Syu nak susukan Syifa’ sampai Syifa’ umur dua tahun. Syu google dan akhirnya Syu jumpalah set menyusu Shaklee.

Memang Syu amat puas hati dengan hasilnya. Sehari mengepam boleh dapat lebih dari 20 oz. Setiap sesi boleh dapat 7-9 oz. Kadang-kadang tu sampai 12 oz pun pernah. Mana la Syu tak jatuh cinta dengan Shaklee.

Bila dah jatuh cinta, Syu mulalah bercerita. Terutamanya pada mak-mak menyusu nie. Sorang demi sorang nak order set menyusu dengan Syu. Masa awal tu, Syu dapat bonus 2 angka, tapi Syu amatla gembira. Tak tahu pulak dengan sharing Syu yang tak seberapa tu, Syu dapat duit extra dari Shaklee.

Bila lebih ramai yang mula membeli, makin banyaklah bonus. Masa tu Syu mula terfikir untuk bina empayar Shaklee Syu dengan lebih serius. Syu nak bantu lebih ramai orang menelesaikan masalah kesihatan mereka. Maka, terhasillah Diamonds Legacy di bawah kelolaan Syu Amir 😍😍

Macam-macam Syu belajar sejak jadi bisnes leader Shaklee nie. Syu lebih dekat dengan Maha Pemberi Rezeki. Syu lebih sedar yang Allah lah yang memberi rezeki pada Syu. Syu lebih banyak melakukan ibadah-ibadah untuk menjemput rezeki.

Dan dengan ilmu-ilmu menjemput rezeki yang Syu amalkan, Syu ajar juga kepada ahli-ahli di bawah naungan Diamonds Legacy ini. Ramai yang dah berjaya dapat sale dengan apa yang Syu ajarkan pada mereka.

Syu juga banyak belajar ilmu-ilmu marketing. Percayalah Syu bukanlah orang yang tahu bisnes. Syu belajar semuanya dari bawah. So, kalau korang rasa korang tak nak bisnes sebab tak tahu, jangan risau, Syu akan turunkan setiap ilmu bisnes yang Syu dah belajar untuk korang semua berjaya dalam bisnes Shaklee ini.

Syu percaya dengan ilmu baru yang sentiasa Syu upgrade, Syu akan lahirkan lebih banyak leader-leader Shaklee dalam empayar Syu. Jadi, jangan takut, janga risau, Syu akan bantu anda semua untuk mencapai semua impian, walupun korang bermula dari 0.

.

Sekarang, Syu fokus kepada kawasan Johor Bahru. Kepada customer-customer kesayangan Syu yang beradar di sekitar Johor Bharu, terutamanya di area Skudai dan UTM, Syu boleh hantar terus barangan Shaklee yang anda order terus kepada anda. Bagi yang berdekatan (kurang dari jarak 10 km radius dari rumah Syu di Pulai Indah), penghantaran percuma Syu berikan ♥️♥️ Best kan?

Tapi, customer di kawasan lain diseluruh Malaysia, janganla risau. Syu boleh pos sahaja dan ia akan sampai terus ke depan pintu rumah anda. Cuma perlu tambah RM 10 je untuk kos postage nya.

So, bagi sesiapa yang mencari pengedar Shaklee di Johor Bahru, Syulah orang yang terbaik yang akan membantu anda. Syu akan berikan konsultasi yang terbaik buat semua pelanggan kesayangan Syu. Syu akan jaga anda semua dengan baik dan Syu akan sentiasa bersama-sama anda bila anda memerlukan Syu.

Jangan takut, jangan risau. Syu tak makan orang pun. Cepat-cepat hubungi Syu tau kalau anda semua memerlukan sebarang pertolongan dan nak membuat sebarang pembelian. Hanya perlu Whatssap Syu di 019-2198621 je. Kalau nak call pun boleh ✌🏻

Akhir kata, jomlah kita membaiki kesihatan kita dengan mengamalkan suplement Shaklee. Dengan Shaklee, Syu jamin kesihatan anda semua akan bertambah baik.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192188621

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.