Business Opportunity

Trip 5 Bintang PERCUMA Tajaan Shaklee Sepenuhnya!

Layakkan Diri Untuk Join Trip Percuma Tajaan Shaklee

Setiap leader yang bersungguh bina bisnes Shaklee mereka, tentunya tak nak ketinggalan untuk menyertai international trip mahupun regional trip tajaan Shaklee sepenuhnya. Kedua-dua trip 5 bintang ini adalah percuma ye. Bukan cikai-cikai nya trip tau. Shaklee belanja besar untuk meraikan leader-leader yang berkelayakan sepanjang cycle berkenaan.

Syarat-syarat nak dapat pergi trip Shaklee

Syarat nak dapat pergi trip Shaklee bukanlah susah pun. Kita cuma perlu memenuhi 2 kriteria ini sahaja.

  1. menjadi leader sekurang-kurangnya rank Supervisor.
  2. conference point mestilah mencukupi. Tak kiralah kita nak bawa berapa ramai ahli keluarga pun, asalkan conference point kita cukup, memang boleh sangat. Lagi ramai, lagi best kan.

.

Regional Trip Shaklee

Regional Trip adalah trip di sekitar Asia Tenggara sahaja. Tahun 2017/2018 ini, leader yang layak, mereka akan pergi ke Bangkok. Dalam bulan Ogos biasanya trip untuk regional ini.

Tapi, untuk cycle 2018/2019 ini, untuk regional trip, Shaklee akan bawak kita ke Phuket tau. Jangan main-main. Best!

International Trip

Untuk interntional trip, kita boleh pilih sama ada nak ke:

a. Negara yang dipilih Shaklee / US untuk menghadiri Shaklee Global Conference (setiap dua tahun memang kita ke US)

b. Umrah tajaan Shaklee

Tak lama lagi leader Shaklee yang layak akan naik Maditeranean Cruise yang akan melawat 3 negara. Italy, Spain dan France!

Tapi, tahun 2018/2019 ini, Shaklee akan bawa kita ke US untuk menghadiri Shaklee Global Conference. Kita jalan-jalan US tahun depan jom. Yeay!

.

Masa trip-trip ini, macam-macam tempat Shaklee akan bawa. Semuanya dah dirancang dari awal lagi. Kita cuma pergi dan enjoy the trip sahaja.

Bukan setakat tempat-tempat best yang Shaklee bawa, hotel tempat kita duduk pun semuanya high class. Tak main la hotel murah-murah untuk meraikan penat lelah dan usaha leader-leader kan.

Makanan jangan cakap la. Semuanya memang sedap-sedap. Memang rasa layanan diraja la masa trip Shaklee nie.

Siap dapat kejutan-kejutan dan hadiah best ditinggalkan atas katil tau. Surprise gitu. Dan yang pasti, hadiah tu semuanya best-best belaka.

Conference Point

Untuk melayakkan diri menyertai regional trip, kita hanya perlu kumpul sekurang-kurangnya 410 conference point sahaja untuk setiap tiket.

Kalau kita nak sangat-sangat pergi international trip, kita kena pulun lebih sikit la. Satu tiket untuk ke international trip perlu 1010 conference point.

Lagi banyak point kita, lagi banyak tiket kita boleh dapat. Sebab tu, sepanjang cycle Shaklee (April-Mac), semua leader memang akan pulun hingga ke akhirnya. Semua pun memang takkan putus asa hingga ke saat terakhir.

.

Nak join Syu pergi trip percuma Shaklee? Jom join team Diamonds Legacy dan pulun jadi leader Syu yang paling komited untuk berjaya. Boleh jalan-jalan pergi luar negara PERCUMA.

Jom cepat-cepat join jadi ahli Shaklee dan mula mencapai satu persatu impian hidup anda.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

 

4 thoughts on “Trip 5 Bintang PERCUMA Tajaan Shaklee Sepenuhnya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.