Kulit Breakout Rosak Teruk Amat Menghantui Hidup

BACA SAMPAI HABIS

UNTUK RAWAT MUKA 

ROSAK BREAKOUT

DENGAN PANTAS

ATAU

MENYESAL

SELAMANYA!!!

Terlalu ramai wanita sekarang ini yang terjebak dengan produk penjagaan muka yang mengandungi bahan kimia yang tinggi. Mungkin sebab harganya yang murah dan menjanjikan kesan yang cepat, menyebabkan kita membelinya tanpa usul periksa.

Dengan pemakaian kerap produk tersebut, akhirnya, rosaklah kulit hingga menyebabkan breakout yang amat teruk.

Kulit menjadi merah-merah dan penuh dengan jerawat batu yang kadang-kadangnya bernanah juga.

Kulit muka jadi gatal-gatal, terutama apabila kena panas dan berpeluh.

Akibat bahan kimia tinggi seperti merkuri yang terdapat dalam produk muka, ia menipiskan kulit sehingga mengelupas teruk.

Kulit kita akan jadi merah-merah macam kesan sunburn apabila kena panas matahari dan menjadi sangatlah pedih.

Produk yang mempunyai bahan kimia yang tinggi akan menyebabkan kerosakan kulit yang teruk. Akibatnya, jeragat akan mula keluar.

Kesan-kesan buruk di muka ini amat memalukan kita semua, terutamanya wanita kerana wanita amat mementingkan kecantikan muka dan penampilan diri yang cantik. 

Dan, dengan breakout teruk ini, kita terpaksa menanggung macam-macam jenis 'seksaan' dari orang sekeliling kita, termasuklah keluarga kita sendiri. 

  • ​​​​Ma​lu yang teramat untuk berjumpa orang ramai - rasa nak pakai topeng je keluar rumah agar orang tak nampak muka yang breakout teruk
  • Keyakinan Jatuh Menjunam - Kita rasa sangat tak selesa dan takut untuk bercakap depan orang ramai
  • Selalu digelak dan disindir oleh orang sekel​iling
  • Terpaksa menahan kesakitan setiap kali keluar rumah, terutama apabila keluar waktu panas
  • Keluarga sibuk bagi cadangan untuk rawat muka sehingga kita pun stress
  • Kita jadi terlalu stress apabila terpaksa tengok muka sendiri yang breakout teruk  setiap hari
  • Terpaksa mengeluarkan ribuan ringgit hanya untuk mendapatkan rawatan, tetapi banyak rawatan tidak memberi kesan positif pun

Pernah mengalami nasib sebegini?

Bertindak segera untuk mengatasinya!!!

    Memperkenalkan.....

~Youth Skincare ~

Set Penjagaan Muka PERTAMA yang hanya menggunakan 100% bahan berasaskan tumbuhan, namun amat berkuasa dalam mengembalikan keremajaan wajah dengan sangat cepat dengan selamat.

Ianya TIDAK MENGANDUNGI SEBARANG BAHAN KIMIA BAHAYA, malah ianya bebas daripada lebih 1500 bahan kimia bahaya.

100% berkesan ke atas semua penggunanya - Semua pengguna Youth mendapat kulit lebih muda, dan 2/3 daripadanya mendapat kulit muka 10 TAHUN lebih muda!!!

Semua pengguna mendapat perubahan yang amat ketara selepas menggunakan Youth!

Lihatlah sendiri!

Lelaki pun boleh menggunakan Youth. Dan mereka pun dapat perubahan yang amat hebat!!!

Dan jangan terkejut, yang dah berumur pun boleh pakai Youth. Mereka nampak lebih muda dari umur mereka!!

Setelah konsisten menggunakan Youth, akhirnya penyeksaan berakhir sudah!

- Kulit kembali cantik tanpa jerawat batu yang merah bernanah 

- Kulit glowing cerah

- Wajah nampak bertambah muda

- Berkurang segala jeragat yang bertompok-tompok 

- Garis-garis halus dan kedutan pun tak nampak

- kulit lebih firm, anjal dan tegang

Pendek kata, terserlah keremajaan wajah kita apabila menggunakan Youth!

Gabungan setiap produk di dalam Youth mampu memberi perubahan ketara yang amat kita impikan selama ini. Dan yang penting, ianya adalah bebas bahan kimia bahaya yang boleh merosakkan kulit kita. 

Malah, dengan Youth, ia akan merawat kulit muka kita hingga ke lapisan kulit di bahagian dalam untuk memastikan kulit kita mendapat nutrisi yang diperlukan untuk pulih.

Apa yang ada di dalam Youth?

9 sebab WAJIB Pilih Youth!

Youth telah dikaji selama 8 tahun sebelum Shaklee mula memasarkannya di pasaran. Ianya dikaji oleh saintis yang memang pakar dalam bidang nutrisi dan kecantikan kulit. 

100% diperbuat dari tumbuhan, tetapi amat berkuasa untuk merawat dan memulihkan kulit yang rosak. Boleh nampak kesan seawal 7 hari!

Tahan lamat sehingga 4-8 bulan, bergantung kepada penggunaan. Amat menjimatkan walaupun kita melabur wang yang banyak dalam satu masa!

Shaklee telah menjalankan kajian klinikal ke atas 100 wanita yang berumur antara 20-60 tahun yang mempunyai pelbagai latar belakang. 

Setiap wanita ini mendapat wajah yang lebih muda dari sebelumnya, dan 2/3 daripada mereka mendapat wajah 10 tahun lebih muda!!

Youth bebas dari lebih 2500 bahan kimia bahaya yang boleh merosakkan sel-sel kulit muka. 

Diluluskan oleh pakar Oftalmologist dan Dermatologist.

Tidak menyumbatkan liang-liang pori yang boleh menyebabkan jerawat banyak naik.

Mempunyai 8 patent dan patent-pending. Ianya tidak boleh ditiru oleh mana-mana syarikat lain. Hanya ada di Shaklee sahaja.

Menggunakan Skin Age Index untuk megukur usia kulit kita sebelum dan selepas menggunakan Youth. Dan Skin Age Index ini terbukti menunjukkan perubahan usia kulit yang lebih muda selepas menggunakan Youth Skincare.

Laburkanlah wang untuk mendapat kembali wajah yang cantik licin dan awet muda remaja. Yang penting, TANPA sebarang jerawat dan parut jerawat bernanah itu!

Berapa yang anda sanggup invest untuk dapat perubahan ketara dalam masa yang pantas dan selamat?


  • Luminious Gel-Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer
  • Advanced Renewal Night Cream
  • FREE EXCLUSIVE GUIDE - Penjagaan Muka Menggunakan Youth

NANTI DULU!!!

ADA OFFER 
LEBIH MURAH!
GRAB PELUANG SEGERA!

Dengan pembelian Starter Pack Youth ini, Anda berhak dapat:

- 10% diskaun

- FREE MEMBERSHIP

- FREE POSTAGE

- FULL UV

- CASH BONUS

.

BUKAN RM 850.00

BUKAN RM 680.00 PUN....

.

.

.

ANDA CUMA PERLU BAYAR........

SUPER MURAH DAN SUPER JIMAT KAN????

NAK BELI YOUTH? INILAH MASA YANG PALING SESUAI SEKALI!!!

MEMANG RUGI KALAU TAK BELI YOUTH SEKARANG.

Tak perlu risau, ada 3 cara anda boleh pilih untuk mandapatkan Youth Skincare Ini. Boleh pilih mana-mana cara yang anda suka!

Pengeposan Di Dalam Dan Luar Negara

Anda boleh memilih untuk membuat pembayaran secara online transfer ke:

Nama Bank: CIMB 

No. Akaun: 7010047612

Email: syuhada.amir@gmail.com

*selepas membuat pembayaran, anda WAJIB hantar bukti pembayaran dan juga maklumat diri ke whatssap 0192198621 untuk proses pengeposan.

Cash-On-Delivery

Bagi yang berada di sekitar Johor Bahru, anda boleh memilih untuk membayar secara tunai semasa penghantaran dibuat ke pintu rumah anda.

*Cas penghantaran dikenakan mengikut kawasan.

Belian Di Branch Shaklee

Selepas proses keahlian dilakukan dan anda telah mendapat nombor ID, anda boleh shopping di branch-branch Shaklee yang berdekatan dengan rumah anda.

Anda juga boleh membeli sendiri set Youth di laman sesawang Shaklee di www.shaklee.com.my

Dapatkan segera Set Youth Anda hari ini. Pastikan anda membeli dengan saya.

Siapakah Syu Amir?

- Seorang Founder kepada empayar Shaklee yang berjaya, iaitu Diamonds Legacy. 

- Pengedar Sah Shaklee yang amat dipercayai bagi kawasan Johor Bahru dan Singapore. 

- Telah mula aktif membina empayar Shaklee ini sejak 2014 lagi sehinggalah sekarang. 

- Amat bersemangat dalam membantu lebih ramai lagi orang di luar sana untuk menjana pendapatan 4-6 angka bersama Shaklee.

- Mempunyai ready stok Youth Skincare untuk pelanggan-pelanggan yang ingin mendapatkannya dengan cepat.

- Boleh COD pada bila-bila masa untuk anda-anda yang berada di sekitar Johor Bahru dan Singapore. 

- Nak pos youth anda dengan cepat? ASAP Syu pergi pejabat pos!