Kulit Cantik · Produk · Set Kecantikan · Testimoni

[Testimoni] Dah Tak Malu Nak Jumpa Orang Selepas Menggunakan Youth

“Kenapa Muka Ummi Buruk ?”

Seorang isteri dan ibu, Elly Fhriscka Matin, mengalami masalah kulit muka yang sangat teruk. Mukanya kemerah-merahan, over sensitif, dan tona tidak sekata. Malu sangat nak berjumpa dengan orang kalau keluar rumah sampai terpaksa pakai topeng ataupun niqab. Berjalan pun tunduk bawah je tak nak orang nampak muka beliau.

Even nak jumpa keluarga sendiri pun teramat malu, termasuklah suami sendiri. Cuba bayangkan duduk satu rumah tapi selalu mengelak berjumpa suami, macam mana tu?

Bertambah sedih apabila anak beliau yang berusia 3 tahun selalu tanya “ummi, kenapa muka ummi buruk? Kenapa ummi tidak cantik?” Cuba bayangkan mana kita nak letak muka kita bila anak sendiri yang tanya begitu? Jatuh terus keyakinan diri beliau pada masa itu. Sedih sangat-sangat.

Inilah wajah beliau sebelum memakai Youth. Kalau anda la, anda pun pasti malu nak berjumpa orang ramai kan? Mesti ramai yang mengata belakang kita kan?

Beliau bekerja di bidang oil and gas. Normallah untuk terdedah kepada cahaya matahari yang terik kan? MEmang berjemur je sepanjang hari. Kalau sekejap mungkin kita tak sedar, tapi bila hari-hari terdedah kepada sinaran UV, muka kita akan jadi rosak dan makin lama makin teruk kalau kita tak rawat segera.

Tapi, beliau tidak putus asa. Semasa Youth dikeluarkan, beliau terus beli Full Set Youth Skincare Shaklee. Dan syukur sangat-sangat, kulit beliau sedikit demi sedikit mula cantik dan berseri. Tiada lagi kulit ‘terbakar’ mahupun tona tidak sekata lagi.

  • Kulit muka lebih tegang dan anjal
  • Tona kulit lebih sekata
  • kulit dah tak sensitif lagi
  • lebih cerah dan lebih muda

Inilah beliau sekarang, setelah menggunakan Youth selama hampir 4 bulan. Berkat kesabaran Elly, beliau dapat kembali kulit mukanya yang cantik dan berseri-seri selcara selamat.

 Sebelum dan selepas. Nampak sangat berbeza kan? Tapi, percayalah, memang takde edit ataupun filter apa-apa pun nie. Inilah gambar original wajah Elly sebelum dan selepas memakai Youth. Cantik kan?

 

Semasa Shaklee National Conference hari tu, Elly berpeluang berkongsi kejayaannya di atas pentas sebagai pemenang YouthStar. Dengarlah pengakuan jujur beliau. Memang sangat terinspirasi.

Dengan Youth, nothing is impossible. Orang yang tak cantik pun boleh cantik. Orang yang ada masalah kulit muka teruk pun boleh dibaiki.

Youth mempunyai bahan-bahan yang amat powerful untuk membaiki , merawat, melembab, dan melindungi kulit muka kita, dan ramuan ini hanya terdapat di dalam Youth. Kosmetik lain takde. So, untuk cantik secara cepat dan selamat, hanya Youth yang dapat selamatkan anda semua.


Youth sangat sesuai untuk lelaki!

Youth amat bagus untuk anak dara dari awal 20an lagi!

Youth sangat penting untuk wanita maintain cantik bila masuk 3 series!

Dan yang paling best, Youth pun boleh ‘mudakan’ kembali wanita 50-60an!


Jadi, janganlah risau. Youth adalah harapan anda semua untuk cantik secara selamat, menggunakan bahan 100% semulajadi berasaskan tumbuhan.

Jangan tunggu lama-lama. Dapatkan Youth segera dan anda pun boleh jadi the next Elly Fhriscka Matin yang cantik dan menawan. Semua pun mesti idamkan kulit yang cantik kan? Youth is definitely for you!

Hubungi Syu segera di 0192198621 untuk dapatkan Youth Full Set anda hari ini. Syu akan beri konsultasi dan cara pemakaian yang terbaik untuk anda mendapat kesan yang optimum.

 

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.