Business Opportunity

Tahun Baru Bersama Azam Baru

Azam Tahun Baru Yang Lebih Mencabar

Setiap tahun kita akan perbaharui azam dan target. Ada target yang tak tercapai kita bawa ke depan, ada juga target yang baru.

Azam adalah seperti vision board kita. Azam adalah apa yang kita nak capai pada tahun tersebut, lebih kepada target jangka pendek. Yang penting, kita kena usaha untuk mencapai target kita. Jangan asyik bawa ke depan je 😂😂😂

Target 2018 Syu Amir

Setiap tahun Syu pasang macam-macam target. Tetapi, tahun 2018, Syu ada mission baru yang Syu nak capai, iaitu mengembangkan bisnes Shaklee Syu, MDAEmpire.

Apa yang perlu Syu buat?

✅ mencari bisnes partner yang ingin income tambahan.

Target Syu untuk membantu lebih ramai di luar sana untuk jana pendapatan tambahan dengan Shaklee.

Anda mungkin perlukan duit untuk bantu suami beli keperluan rumah, anda mungkin perlukan untuk untuk travel merata tempat, ataupun anda perlukan duit untuk bayar hitang yang menggunung tinggi.

Jangan segan untuk hubungi Syu ye. Syu akan guide sehingga impian-impian anda tercapai 😍

✅ baiki hubungan dengan Allah dan baiki amalan-amalan rohani

Untuk mengembangkan empayar bisnes ini, Syu memang tiada kekuatan pun. Yang menguatkan Syu adalah Allah. Yang memberi rezeki adalah Allah. Yang makbulkan segala permintaan adalah Allah.

Eloklah kita baiki amalan kita seperti:

♥️ Solat awal waktu

♥️ Solat dhuha

♥️ Membaca Al-quran

♥️ Sedekah

♥️ Solat malam

Jadi, dengan baiki hubungan Syu dengan Sang Pencipta, in sya Allah, Allah akan makbulkan impian Syu untuk mendapat ramai leaders Shaklee yang super komited untuk berjaya. amin….

✅ menambah ilmu

Untuk guide lebih ramai bisnes partner, Syu perlu bersedia dengan ‘modul’ untuk membantu anak didik. Jadi, Syu perlu menambah ilmu-ilmu bermanfaat, seperti ilmu kepimpinan, ilmu produk Shaklee,ilmu nutrisi, dan sebagainya.

Orang takkan percaya untuk jadi bisnes partner Syu kalau Syu tak mampu untuk bimbing mereka ke puncak kejayaan.

✅ rajin berkongsi

Orang takkan kenal kita kalau kita tak bercerita kan? Orang takkan tahu kita jual apa kalau kita tak berkongsi kan? Orang juga takkan tahu apa yang best pasal bisnes kita kalau kita tak buka mulut.

Jadi, target Syu ialah untuk lebihkan perkongsian bermanfaat mengenai bisnes Shaklee dan juga mengani produk Shaklee yang sangat-sangatlah best. Syu nak semua orang tahu pasal Shaklee 😍😍😍

Barulah mereka pun nak cuba nanti.

.

Syu harap azam tahun 2018 ini akan menjadi kenyataan. Target Syu untuk mempunyai 3 bisnes partner sebelum jun 2018 ini. Amin….

Bagi sesiapa yang sedang mencari bisnes modal rendah, cepat-cepat hubungi Syu tau. Kita pecut sama-sama ♥️

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge