Uncategorized

Suplement Wajib Apabila Menunaikan Haji dan Umrah

Apa Perlu Bawa Apabila Menunaikn Haji dan Umrah

Tak lama lagi kedua ibu bapa Syu bersama adik-adik akan menunaikan ibadah umrah. Bestnya rasa dapat pergi Tanah Haram. Syu teringin sangat nak pergi sana. Moga dijemput menjadi teramu Allah nanti.

Syu tengok ramai jemaah haji dan umrah tidak sihat selepas pulang ke tanahair. Kesian ada yang batuk berminggu-minggu, demam dan selesema pun ada. Mungkin kerana cuaca yang terlalu panas ataupun terlalu sejuk menyebabkan mereka mudah jatuh sakit.

Jadi, untuk mengurangkan risiko mak ayah Syu jatuh sakit semasa ataupun selepas mengerjakan haji dan umrah, Syu sediakan beberapa suplement untuk memastikan mereka kekal sihat dan bertenaga.

Antara suplement wajib semasa pergi haji dan umrah ialah:

1. Performance Drink (PD)

PD amat penting untuk mengekalkan badan kita sentiasa hydrate. Masa di mekah dan madinah, para jemaah kebanyakannya kering tekak kerana cuaca yang panas dan kering menyebabkan sakit tekak dan batuk-batuk.

2.  Nutriferon

Nutriferon membantu meningkatkan imun sistem badan kita. Badan kita akan sentiasa terlindung, Jadi, semasa menunaikan ibadah, kita akan kekal sihat in sya Allah

3. B-complex

B-complex amatlah penting untuk membantu mengurangkan sakit-sakit badan dan meregangkan saraf-saraf supaya badan kita relax untuk beribadah.

4. Ostematrix

Setiap malam memang perlu makan ostematrix supaya kita boleh tidur lebih lena. Dan yang paling penting, makan ostematrix membantu mengurangkan lenguh-lenguh kaki  dan pinggang.

.

Ini adalah suplement yang Syu bagi mak ayah dan ahli keluarga semasa mengerjakan ibadah haji dan umrah. Syu doa mereka sentiasa sihat dengan asbab suplement Shaklee yang diambil semasa tempoh haji dan umrah.

Ada yang akan menunaikan umrah dan haji dalam masa terdekat ini? Meh hubungi Syu untuk dapatkan suplement-suplement ini supaya anda sentiasa sihat dan bertenaga sepanjang ibadah.

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.