Kulit Cantik · Produk · Set Kecantikan · Testimoni

Skincare Terbaik Untuk Wanita Berumur 20an Agar Kekal Cantik Sampai Tua

Jaga Kecantikan Muka Kita Dari Awal 20an Lagi

Masa muda awal 20an nie lagi kita dah patut mula jaga muka kita elok-elok. Tapi, ramai antara kita masuk universiti muka sunburn teruk, penuh jerawat semua tu. Takkan nak mula kerja dengan orang dengan penampilan muka yang pemuh jerawat dan jeragat kan?

Malu tau bila kita perlu berdepan dengan orang ramai dengan keadaan muka tak cantik. Kita terpaksa pakai make up tebal-tebal hanya nak tutup cela di muka kita. Terpaksa berhabis duit dengan beli make up, tapi last-last, muka kita bertambah teruk akibat produk make up yang tidak berkualiti.

Akhirnya, muka kita bertambah nipis dan jadi sensitif, merah-merah macam terbakar, dan paling menakutkan ialah kulit mengelupas sampai pedih berdarah. Gerunnya bila fikir pasal muka rosak.

Jadi, sebelum muka kita bertambah teruk, eloklah kita baiki kulit muka kita sebaiknya. Setakat jerawat dan jeragat, masih mudah untuk kita baikinya. Kita hanya perlu dapatkan suplement yang akan membantu mencantikkan kulit dari dalam supaya luka dan parut jerawat dapat dipulihkan.

Selain itu, kita juga perlukan skincare yang akan lindungi kulit muka kita di bahagian luar dari segala radikal bebas dan habuk pencemaran.

Skincare Terbaik Yang Wajib Ada Bagi Semua Wanita Dari Awal 20an Lagi

Satu-satunya skincare yang terbaik dan paling selamat digunakan oleh semua wanita dari muda berumur 20an adalah YOUTH SHAKLEE. Ia akan membaiki kulit muka kita yang penuh jerawat dan jeragat. Ia akan kurangkan kulit muka kita yang berminyak juga.

1. Youth adalah bebas dari lebih 1500 bahan kimia bahaya dan ianya amat selamat digunakan oleh semua.

2. Ia tidak menyumbatkan liang-liang pori kulit kita, jadi kita tak perlu risau kulit kita akan timbul jerawat.

3. Youth telah dikaji selama 8 tahun sebelum ianya dipasarkan. Dan keputusan ujian klinikal yang dibuat menunjukkan semua wanita yang menggunakan Youth mendapat kulit yang lebih muda dari usia sebenar. Dan 2/3 daripada wanita ini mendapat kulit 10 tahun lebih muda tau!

4. 100% tumbuhan. Tiada langsung bahan daripada haiwan.

5. 100% semulajadi. Bahan yang digunakan adalah bahan terbaik yang tidak boleh didapati di mana-mana. Bahan ini juga terbukti berkesan dalam menyelesaikan pelbagai masalah kulit kita.

6. Yang paling penting, ia mempunyai 8 patent dan patent-pending. Maksudnya syarikat lain tidak boleh langsung menggunakan apa-apa bahan mahupun prosedur yang ada di dalam Youth.

So, untuk dapatkan kulit yang cantik seawal 20an ini, anda hanya boleh dapatkannya daripada Youth sahaja!

.

Bagi yang awal 20an, adik-adik semua boleh mula gunakan starter set dulu. Youth akan baiki kulit muka kita dahulu dan akan mencantikkan kulit kita sehingga nampak lebih muda.

Ini sebab bahan-bahan ramuan di dalam Youth amat powerful untuk memastikan kita dapat kulit muka yang cantik, seperti mana yang kita idamkan.

Kalau tak percaya juga dengan keberkesanan Youth, meh tengok testimoni-testimoni yang dah berjaya. Semua dapat kulit yang lebih baik dari sebelumnya.

 

 

 

 

 

Memang betul-betul berkesan kan Youth nie? Sebab tu la adik-adik semua kena pakai Youth tau. Barulah cantik. Takde la malu nak jumpa orang masa di universiti. Orang pun tak malu nak kawan dengan kita nanti.

Jadi, hubungi akak Syu Amir sekarang ye di 0192198621 untuk dapatkan starter set Youth ok. Akak akan bagi konsultasi terbaik buat adik-adik semua.

Nak beli sendiri pun boleh. Klik je button di bawah ini. Tapi, jangan lupa hubungi akak juga lepas tu untuk dapatkan konsultasi dan cara penggunaan yang betul produk Youth ini.

Jangan risau, akak yakin adik-adik semua akan bertambah cantik selepas menggunakan Youth. Mesti takkan tukar produk yang lain lepas tu.

Cepat segera dapatkannya ok.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.