Kulit Cantik · Produk · Set Kecantikan · Testimoni

Skincare Organik Terbaru Yang Terbaik Di Malaysia 2018

Set Penjagaan Kulit Organik Yang Terbaik Di Malaysia 2018

Skincare adalah perkara penting dalam kehidupan seharian kita, baik lelaki mahupun perempuan kerana set penjagaan muka ini akan menampakkan kulit kita cantik ataupun tak. Ada jenis skincare punyalah mahal, tapi tak memberi kesan pada muka kita, ada yang mahal tapi buat kulit kita rosak. Ada juga set penjagaan muka yang murah, tapi tak boleh dipercayai ketulenannya dan keberkesanannya. Kalau murah tapi buat kulit nipis buat apa kan?

Tapi, sekarang ini, dah ada satu jenis set penjagaan muka organik yang amat bagus. Ia diperbuat daripada bahan tumbuhan, tapi mempunyai kuasa yang amat tinggi untuk mencantikkan dan meremajakan kulit dengan cepat. Secepat 7 hari je dah boleh nampak kesan yang positif.

Skincare apa tu?

Youth Shaklee Adalah Harapan Kepada Semua Yang Nak Cantik

Youth Skincare mula dipasarkan sekitar Februari 2018. Memang baru lagi tapi ianya amat berkesan kepada ramai orang yang nak baiki kulit mereka. Even kulit yang breakout teruk pun dapat dibaiki dengan menggunakan Skincare Youth Shaklee.

Bagaimana Youth mampu memberi kesan yang begitu cepat?

Ramuan yang dipilih dan digunakan di dalam Youth adalah bahan-bahan yang terbaik dan memang terbukti memberi kesan positif kepada semua penggunanya.

Kesemua bahan-bahan ini ada terdapat di dalam produk-produk Youth, dan disebabkan bahan-bahan ini, kulit kita bertambah cantik, bertambah tegang dan anjal, bertambah muda remaja, lebih muda dari usia sebenar kita tau.

1. Muscadine Grapes

Muscadine Grapes adalah bahan yang akan membaiki sel-sel kulit kita sehingga ke peringkat DNA. Ia juga akan menghasilkan sel-sel yang lebih sihat untuk mencantikkan kulit kita.

2. Lotus Japonicus Extract

Lotus Japonicus akan membantu mengaktifkan protein Youth dalam kulit kita. Ia juga akan memberi signal untuk meningkatkan penghasilan kolagen dan elastin.

Jadi, dengan adanya Lotus Japonicus, kulit kita akan bertambah tegang dan anjal.

3. Apple Stem-cell Extract

Apple stem-cell mempercepatkan pembaharuan sel-sel kulit kita yang rosak. Dan dengan adanya vitamin A, kadar pembaharuan sel kulit kita bertambah cepat secara optimum.

4. Schisandra Chinensis

Schisandra Chinensis amat penting dalam memberi nutrient yang mencukupi pada kulit kita. Ia akan bina lebih banyak saluran-saluran di bawah kulit supaya nutrisi yang diperlukan kulit akan dapat sampai dengan lebih cepat dan lebih banyak.

Apabila nutrisi kulit kita mencukupi, kulit kita akan bertambah sihat dan cantik.

5. Vital Repair

Vital Repair adalah gabungan vitamin A, B, C dan E. Ia adalah kandungan tinggi antioksida dan berfungsi untuk melindungi kulit kita dari kerosakan akibat radikal bebas dan juga pencemaran. Ia juga akan meneutralkan radikal bebas yang masuk dalam kulit kita.

.

Dengan adanya gabungan ramuan-ramuan ini, ia terbukti berkesan memberi perubahan baru kepada kulit kita dengan cepat dan selamat. Shaklee dah membuktikan yang produk premium Youth ini adalah 100% berkesan kepada semua penggunanya.

  • Ujian ini menggunakan kaedah Skin Age Index (SAI) di mana 10 kriteria kulit dikira tahapnya sebelum dan selepas menggunakan Youth. Kiraan ini melibatkan pakar kulit dan juga ahli statistik sebab Shaklee nak keputusan yang tepat.
  • Ujian klinikal dijalankan ke atas 100 orang yang berumur dari 20-60 tahun. Dan semua orang yang terlibat dalam ujian ini mendapat kulit yang lebih muda dari biasa, malah 2/3 daripada mereka mendapat kulit 10 tahun lebih muda!
  • Jadi, dengan keputusan ujian klinikal ini, Shaklee dengan bangganya kata yang YOUTH ini 100% berkesan.

Dengan ujian dan kajian selama 8 tahun ini, maka tidak mustahillah untuk Shaklee menghasilkan produk semulajadi, tapi amat berkesan memberikan perubahan besar kepada penggunanya.

Kenapa Perlu Percayakan Youth?

  • Bebas dari lebih 1500 bahan kimia bahaya. Tak perlu risau, Youth takkan merosakkan kulit kita.
  • tidak menyumbatkan liang pori – liang pori yang tersumbat akan menyebabkan macam-macam masalah kulit, tapi tidak dengan Youth.
  • sesuai untuk semua jenis kulit – orang yang kulit sensitif dan kulit berminyak pun boleh guna. Tak perlu cari produk yang berasingan.
  • mempunyai 8 patent dan patent-pending – tiada syarikat lain pun yang dapat tiru atau guna bahan-bahan yang ada di dalam Youth. Jadi, untuk cantik secara selamat, hanya Youth je yang boleh berikannya.

Ramai yang dah percaya akan keberkesanan Youth ini. Banyak testimoni-testimoni yang menunjukkan kejayaan mereka mendapat kulit yang lebih cantik dan masalah kulit mereka telah berkurang/hilang dah.

Testimoni Youth Shaklee

1. Lelaki pun Sesuai Guna Youth, bukan perempuan je.

 

 

 

2. Wanita 30-40an menjadi lebih cantik dari kulit sebelumnya

 

 

 

3. Adik-adik 20an pun dah boleh mula lindungi kulit dengan Youth

 

 

4. Dah berumur 50-60an pun  cantik kembali lepas gunakan Youth tau.

 

 

 

Semua golongan dan semua peringkat umur pun boleh menggunakan Youth. Anda bila lagi? Sampai bila nak tengok kulit muka kita penuh jerawat dan jeragat? Sampai bila kulit kita nak berminyak dan berkedut-kedut?

Cepat bertindak. Tukar kulit kita jadi lebih cantik dan lebih muda dari sekarang. Jangan risau, ianya sangat selamat.

Hubungi Syu segera di 0192198621 untuk dapatkan Youth. Syu akan berikan konsultasi dan cara penggunaan yang terbaik untuk anda dapat kesan yang terbaik juga!

Syu yakin anda semua takkan menyesal melabur duit untuk Youth. Syu yakin anda akan dapat kulit yang berbeza,yang lebih berseri-seri lagi selepas menggunakan Youth nanti.

 

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.