Business Opportunity

Senarai Branch-branch Shaklee Di Seluruh Malaysia

Senarai Branch Shaklee Di Seluruh Malaysia

Bisnes Shaklee bukanlah susah sangat sebenarnya. Sememangnya kebanyakan SID buat order semuanya online je dan HQ Shaklee yang akan uruskan pengeposannya, tapi ada kalanya lebih mudah untuk kami semua ke branch-branch Shaklee yang berdekatan untuk membeli stok dan pos sendiri. Bolehlah masukkan free gift special untuk customer tersayang.

Branch-branch Shaklee ni bukanlah pengedar Shaklee je yang boleh pergi. Semua orang pun boleh pergi. Tapi, untuk membeli mana-mana produk Shaklee, memang wajib ada ID number. So, siapa yang belum daftar lagi tu, cepat-cepatlah daftar dengan Syu supaya boleh ke branch sendiri kalau nak shopping barang Shaklee ye.


Kenapa Wajib Daftar Dengan Syu Amir? Rahsianya ada Di sini!


Di seluruh Malaysia, terdapat beberapa branch Shaklee bagi memudahkan pengedar membeli barang ataupun untuk buat kelas-kelas yang berkaitan dengan Shaklee. Jom Syu senaraikan semua branch-branch Shaklee yang terdapat di Malaysia. Bolehlah korang pergi mana-mana branch yang berdekatan.

Branch-Branch Shaklee Di Seluruh Malaysia

1. Shaklee HQ (Home Office)

Alamat:

Ground Floor, Sunway Geo Tower,

Jalan Lagoon Selatan,

Bandar Sunway,

47500 Subang Jaya,

Selangor Darul Ehsan.

Google Map: https://goo.gl/maps/55rpo1Rx1BN2

Tel603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Waktu Operasi:

Isnin – Jumaat:
10:00 am – 07:00 pm

Sabtu:
10:00 am – 07:00 pm


2. Branch Shaklee Sabah

Alamat:

Lot 4.1, Neutron Point,

Lorong Poin Neutron,

Jalan Lintas Khidmat,

88300 Kota Kinabalu.

Google Map: https://goo.gl/maps/U9y93jfoSxT2

Tel6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Isnin – Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm


3. Branch Shaklee Perak

Alamat:

32, Medan Istana 1,

Bandar Ipoh Raya,

30000 Ipoh.

Google Map: https://goo.gl/maps/vGLvnpvss6C2

Tel605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Isnin – Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm


4. Branch Shaklee Johor 

Alamat:

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20,

Taman Molek,

81100 Johor Bahru,

Johor.

Google Map: https://goo.gl/maps/vRHdjapbyJC2

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Isnin – Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm


5. Branch Shaklee Kuala Lumpur

Alamat:

No 32, Jalan Seri Rejang 3,

Pusat Industri Seri Rampai,

Taman Sri Rampai,

53300 Kuala Lumpur.

Google Map: https://goo.gl/maps/RVAp4hjTE5E2

Tel603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Isnin – Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm


6. Branch Shaklee Penang

Alamat:

No. 81, 83 & 85,

Jalan Todak 6,

Pusat Komersial Sunway Perdana,

13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Google Map: https://goo.gl/maps/TJpNDmqzu712

Tel604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Isnin – Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm


7. Branch Shaklee Kelantan

Alamat:

319, Section 25,

Bandar Kota Bharu,

Jalan Sultan Yahya Petra,

15200 Kota Bharu.

Google Map: https://goo.gl/maps/CeTA4jBfzP82

Tel609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Ahad – Khamis:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm


Banyak sangat branch Shaklee di Malaysia nie. Korang boleh pilih je nak pergi yang mana. Mudah sikit nak beli barang Shaklee kan.

Lepas nie bolehlah jenguk-jenguk branch Shaklee nie. Best sangat tau. Macam-macam ada di branch.

.

Bagi yang berada di sekitar Johor Bahru, bolehlah jumpa Syu di branch JB kalau nak. Kita sembang-sembang pasal Shaklee.

Syu selalu je singgah branch Shaklee JB beli barang untuk customer kesayangan Syu di sekitar JB yang urgent nak Syu COD produk Shaklee buat mereka. So, yang berada di sekitar JB, jangan risau takde stok ye.

Contact je Syu di 0192198621 atau klik www.wasap.my/60192198621 untuk terus ke whatssap Syu untuk order ye. Syu akan hantar terus kepada anda.

Love,

Syu Amir

Pengedar Shaklee Johor Bahru dan sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

 

2 thoughts on “Senarai Branch-branch Shaklee Di Seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.