Produk · Sakit Sendi · Testimoni

Sakit Lutut Berkurang, Dah Boleh Berjalan Sendiri Tanpa Tongkat

Osteoarthritis Semakin Pulih, Dah Boleh Berjalan Dan Dukung Cucu Semula

Ayah anda mengalami sakit lutut? Dah bertahun-tahun tapi tiada satu pun rawatan berjaya sembuhkan sakit lutut ayah tu? Tak terkata sedih apabila ayah terpaksa diusung hanya untuk ke klinik dan hospital. Nak berjalan pun terpaksa menggunakan tongkat, itu pun boleh jalan perlahan-lahan sahaja. Tapi, setelah mencuba vitamin yang membaiki sel-sel badan si ayah, alhamdulillah, kini ayah beliau boleh berjalan kembali. Siap boleh dukung cucu tau!

Nak tahu vitamin apa? Jom baca kisahnya 🙂

[SAKIT OSTEOATHRITHIS AYAH KIAN PULIH SELEPAS KONSISTEN AMALKAN VIVIX DAN SUPLEMEN SHAKLEE]
.

Apa korang rasa bila ayah korang yang dah 16 tahun menghidap Osteoathrithis, dulu siap kena usung nak ke klinik dan hospital. Dulu kalau gerakkan kaki bunyi berkeriuk macam engsel pintu berkarat, berjalan siap keluar bunyi macam tulang berlaga.
.

Ayah memang dah wajib operate masukkan besi dekat left hip joint, tapi sebab kerenah birokrasi, doktor batalkan balik operation. Dari boleh bawak motor, sekarang tak boleh langsung, dari bawak kereta manual kena tukar kereta auto. Dulu nak angkat kaki pun susah. Guna tongkat pun jalan slow-slow je. Dalam rumah guna kerusi roda.
.

Tapi, sejak kebelakangan ini, ayah dah boleh berjalan tanpa tongkat, walaupun jarak tak berapa jauh. Boleh dukung cucu dari dalam rumah bawak ke kereta di luar rumah dan malam ini pergi makan kat Mydin Mall, ayah lupa nak bawak tongkat tapi Alhamdulillah ayah boleh jalan macam biasa dari parking ke tempat makan.
.

Satu je Cik Laa nak cakap, ALHAMDULILLAH. Rasa sangat-sangat bersyukur. Alhamdulillah, 3 tahun konsisten Vivix, ini hasilnya. Syukur sangat-sangat sebab tu kalau korang menyampah bila Cik Laa share pasal Shaklee, Cik Laa tak kisah sebab korang tak rasa apa yang Cik Laa rasa. Rasa syukur sangat-sangat. Allahuakhbar, sungguh besar nikmatMu ya Allah. Tak tahu nak cakap macam mana.
.

Korang doa lah semoga Cik Laa terus berjaya dgn Shaklee. Dapat supply Vivix untuk ayah dan mak setiap bulan. Doakan Cik Laa ye. Semoga Allah makbulkan doa-doa kalian. Amin….

Inilah kegembiraan si anak apabila dapat memberi kesihatan yang terbaik buat si ayah. Syu pun tumpang gembira.

Jika ayah anda mengalami masalah yang sama, cepat-cepat hubungi Syu di 019 219 8621 untuk mendapatkan vitamin terbaik ini ye. Syu akan beri konsultasi tip top PERCUMA, hanya untuk pelanggan yang membeli dengan Syu sahaja.

Love,

Syu Amir

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge