Berpantang · Eczema · Gout · Kencing Manis/Diabetis · Produk · Sakit Sendi

Promosi Vivix Buy 6 Free 1 Kini Kembali Sepanjang Disember 2017

Bestnya Promosi Vivix!

Alhamdulillah Disember kembali lagi dengan promosi yang super hebat! Dah lama rasanya tak ada promosi Vivix kan?

Siapa yang tertunggu-tunggu promosi Vivix, inilah masanya untuk membeli vivix untuk diri sendiri dan juga orang tersayang.

Pada bulan ini sahaja, kita boleh lakukan pembelian:

a. Beli 6 botol Vivix (RM  2416.80) dan akan dapat PERCUMA 1 Vivix yang bernilai RM 475.00

Bolehlah kita beli untuk mak ayah tersayang. Harga 6 botol Vivix itu lebih murah berbanding kos-kos rawatan hospital yang beribu-ribu itu.

b. Beli 2 botol Vivix akan dapat extra 5% diskaun.

Dari harga RM 950.00 unuk 2 botol, bulan ini hanya perlu bayar RM 765.30 sahaja. Kan dah jimat banyak tu. Best ke best sangat?

.

Lagi best, sekanrang ini kita boleh beli cooler bag Vivix siap dengan sudu untuk minum Vivix tu.

Tak perlu belanja banyak pun. Cukup sekadar 100uv dalam satu resit, kita dah boleh daptkan beg tersebut. Tak perlu pun beli Vivix. Tapi kalau beli lagi bagus!

.

Siapa yang sesuai amalkan Vivix?

✅ pesakit darah tinggi

✅ pesakit stroke dan sakit jantung

✅ pesakit kencing manis

✅ sesiapa yang nak awet muda sentiasa

✅ pesakit gout

✅ pesakit kanser

✅ ibu bersalin czer

Dan sesiapa sahaja yang mahukan sihat dalaman dan juga luaran.

Rugi tak rebut peluang berharga ini. Masa inilah nak berbakti kepada mak ayah. Belikan mereka Vivix demi kesihatan optimum mereka.

Jom kita berbakti kepada mak ayah kita. Hubungi Syu untuk segera dapatkan Vivix untuk mereka. Jangan tunggu lama-lama tau. Promosi sepanjang Disember sahaja 😍

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge