Business Opportunity · Promosi Bulanan

Promosi Terhebat Shaklee – Promosi Untuk Semua Golongan Umur Ada!

Promosi Best Shaklee Di Bulan Ogos Ini

Wah, kita dah masuk bulan baru hari ini. Dah masuk bulan Ogos dah kita nie. Dan bulan Ogos Shaklee buat promosi best tau. Promosi untuk baby ada, promosi untuk mak-mak berpantang pun ada, promosi untuk orang berusia pun ada. Pilih je nak yang mana. Nak beli semua pun boleh. Syu sedia membantu.

Promosi Best Apa Bulan Ini?

Vivix

Promosi yang paling best adalah prmosi Vivix. Dah lama tau tak de promosi Vivix yang macam nie. Tu yang super duper excited dengan promo ini.

a. Buy 2 get 5% less.

Bulan ini sahaja, bila anda beli 2 botol Vivix, anda akan dapat diskaun sebanyak 5% tau.

Dah la dapat FREE MEMBERSHIP, dapat beli 2 botol Vivix dengan harga ahli, lepas tu dapat lagi diskaun extra sebanyak 5% tu. Wow! Memang jimat sangat bila beli 2 botol terus nie.

Dan hanya di bulan ini sahaja, kita akan dapat PWP cooler beg Vivix berserta sudunya dengan harga yang lebih murah. Cuma RM 8 je.

b. Buy 6 Free 1

Kalau nak beli lebih, beli je terus 6 botol Vivix, dan anda akan dapat sebotol Vivix FREE. Boleh bagi hadiah pada mak ayah, pada pasangan tersayang, dan pada sesiapa sahaja yang kita mahukan. Best sangat nie.

Dan anda berpeluang untuk membeli 2 cooler bag Vivix berserta sudunya tau.

Youth Skincare

Promosi Youth tak habis lagi. Bulan Ogos nie Shaklee bagi PERCUMA Youth Facial Cleanse & Firm Device. Bukan setakat untuk cuci make up, tapi nak urut muka dan badan pun boleh. Nak licinkan siku yang kasar tu pun boleh.

Memang kena try alat ini tau. So, belilah Youth Skincare, sama ada Renew And Maintain Set ataupun Intensive Treatment And Repair Set. 

 

Kalau tak tahu macam mana Adik comel Pink ni berfungsi, jom tengok video ini. Mesti anda semua tak sabar-sabar nak dapatkannya.

Set Postnatal

Berita baik buat mummy-mummy yang bakal berpantang ataupun yang masih berpantang, ini adalah berita baik buat anda semua.

Dengan pembelian full set postnatal, mummy akan dapat beg comel dari Shaklee ini.

Syu yakin, dengan penggunaan full set berpantang ini, mummy akan:

  • lebih bertenaga semasa berpantang, walaupun menjaga anak-anak yang lain juga.
  • Kulit kekal cantik walaupun berpantang
  • susu badan meriah
  • tiada masalah sembelit
  • mendapat nutrisi yang mencukupi setiap masa
  • dapat kurus semula dengan cepat

Make sure dapatkan set berpantang Shaklee ini secepat mungkin tau. Jangan tunggu sampai penat tak bermaya ataupun sembelit teruk baru nak cari. Kesian diri mummy nanti.

Alfalfa Complex

Siapa suka makan jamu untuk buang toksin badan dan nak kurus secara selamat dan semulajadi, alfalfa complex memang jamu yang terbaik.

Jimat kalau anda semua beli bulan nie tau. Cepat grab alfalfa ini.

 

5. Shaklee Baby

Kalau mummy mempunyai baby, belilah shaklee baby. Shaklee nak clear kan stok Shaklee baby nie. Lepas nie dah tak nak bawa masuk Malaysia dah. So, kena buat stok lama-lama nie.

Ada sabun mandi, ada lotion dan yang paling best ada minyak baby yang sangat menenangkan baby. Senang je baby tidur nanti.

Shaklee baby nie sangat pekat tau. So, pakai setitik dua je. Sebab tu pakai dah nak masuk 6 bulan pun masih suku botol lagi. Jimat kan?

.

Secara ringkas berkenaan promosi bulan ogos nie, Syu buat video khas untuk anda semua. Jemput tonton ye.

Banyak sangat promosi best bulan nie kan? Rugi tak beli tau. Semua pun murah-murah bulan Ogos ini, terutamanya Vivix. Rebut peluang untuk dapatkannya. Ajak adik kakak abang mak ayah kawan-kawan semua dapatkan Vivix bulan ini tau. Untung-untung, korang yang dapat bonus besar bulan depan. Best ke best sangat?

Roger-roger Syu ye. Whatssap saya, Syu Amir di 0192198621 untuk pembelian segera. Syu akan beri konsultasi terbaik buat anda-anda yang membeli dengan Syu.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.