Produk

Promosi Shaklee Mei 2018 – Amat Sesuai Untuk Menyambut Ramadhan

Promosi Shaklee Bulan Mei Amat Sesuai Sepanjang Ramadhan

Bulan baru, promosi pun baru. Alhamdulillah, dah dekat nak puasa nie, Shaklee pun buat promosi yang amat sesuai untuk kita kekal bertenaga sepanjang Ramadhan nanti. Bonusnya, dengan suplement yang sama, nak cantik pun boleh, nak kurus pun boleh. Menarik kan promosi Shaklee bulan Mei ini?

Apa promosi Shaklee yang best sangat nie?

Kebiasaannya, bulan Ramadhan ramai yang berpuasa lemah lesu sebab kerja yang sibuk, walaupun dah makan banyak dah masa sahur, betul tak?

Berbotol minum air masa sahur pun masih terasa dahaga kan masa siang?

Lagi-lagi kalau kanak-kanak yang baru nak belajar puasa nie, mesti kita kesian kan kalau anak kita lapar dan dahaga masa puasa? mesti kesian je bila kita dengar “mama, lapar. Mama, haus”. Kita pun tak tahu nak kata apa kan?

Sebab tu la, sempena nak menyambut Ramadhan nie, Shaklee buat promosi hebat yang akan membantu kita dan anak-anak kita untuk lebih bertenaga sepanjang puasa šŸ™‚

 

a. Cinch Shake

Cinch Shake amat penting dalam semasa berpuasa kerana ia memberi kita rasa kenyang yang lama, di samping memberi tenaga yang berpanjangan.

Bulan nie promosi Cinch Shake Vanilla tau. Buy 2 get 10% discount. Boleh kongsi dengan pasangan kita sekali. Sama-sama boleh kurus dan bertenaga.

b. Mealshake

Mealshake sesuai diambil oleh kanak-kanak dan juga dewasa. Ia mempunyai 19 jenis vitamin dan mineral yang badan kita perlukan. Ia juga membantu untuk kita kenyang lebih lama.

Sebab itulah kanak-kanak pun sesuai untuk minum mealshakes tau.

Mealshakes pun promosi beli 2 dapat 10% diskaun. Seisi keluarga boleh minum. Lagi-lagi kalau anak kita baru nak belajar puasa.Ā 

c. Performance Drink

Nie la promosi Ramadhan yang paling best. Air nie wajib diminum semasa sahur dan semasa berbuka puasa. Ia membantu mengurangkan dahaga semasa puasa, dan ia juga memastikan badan kita sentiasa hydrated.

Walaupun kita bekerja dan buat kerja-kerja berat, in sya Allah tak haus sangat.

Promosi buy 2 get 10% discount sepanjang Mei ini ye.Ā 

.

Nampak tak baiknya Shaklee buat promosi ini semasa kita nak sambut Ramadhan tak lama lagi? So, pastikan anda semua grab semua promosi-promosi ini tau. Beli 2 tong setiap produk ini dan dapatkan diskaun terlajak laris sekarang juga.

Mesti anda semua nak rasa lebih bertenaga semasa berpuasa kan?

Mesti anda nak anak anda dapat puasa penuh tanpa rasa lapar yang teruk sampai guling-guling minta berbuka kan?

Mesti anda nak mak ayah anda yang dah berumur tu dapat beribadah semasa bulan puasa dengan baik kan?

So, jangan tunggu lama-lama. Grab promosi ini sebelum Ramadhan datang. Roger Syu cepat-cepat untuk membelinya.

Syu yakin anda mesti dapat puasa yang lebih bertenaga sebab Syu dah rasainya. Anda pun akan rasa juga bila ambil kesemua produk promosi ini.

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

No. Hp: 0192198621

 

2 thoughts on “Promosi Shaklee Mei 2018 – Amat Sesuai Untuk Menyambut Ramadhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.