Promosi Bulanan

Promosi Shaklee Khas Buat Yang Nak Cantik! Kena Beli Cepat-cepat Tau!

Promosi Oktober Shaklee Khas Buat Mereka Yang Nak Cantik!

September dah berlalu. Sekarang datang pula Oktober yang super best. Best sangat-sangat sebab bulan nie adalah bulan mencantikkan diri kita!

Promo Shaklee bulan nie memang untuk semua yang mempunyai:

  • jerawat dan parut jerawat
  • kulit kusam
  • tona kulit tak sekata
  • eye bag berkilo-kilo bawah mata
  • mata hitam keliling mata
  • mata dah nampak garis-garis halus

Nampak tak betapa Shaklee pentingkan kecantikan muka kita? Shaklee nak kita cantik secara semulajadi dan selamat. Bukannya dengan cucuk sana sini, bukan dengan guna produk timbang kilo yang tinggi bahan kimia bahaya dan sebagainya.

Sebab tu la Shaklee buat promosi:

– Vitamin C Sustained Release

  • beli 3 botol, anda akan dapat less 5% tau.
  • Vitamin C inilah yang akan bantu kita semua cantikkan kulit. Asalkan kita konsisten makan Vitamin C ini sehingga semua toksin badan kita keluar dan disingkirkan. Lepas tu kita boleh nampak yang kulit muka kita bertambah cantik dan berseri-seri.

– Youth Restoring Eye Treatment

  • Ini adalah produk terbaru Youth bagi menggantikan eye treatment enfuselle. Tak sabar nak guna eye treatment nie.
  • Eye Treatment ini amat sesuai untuk kita-kita yang mempunyai mata panda (hitam je bawah mata kita), eye bag berkilo-kilo, dan juga amat sesuai untuk mengurangkan kedutan dan garis halus di keliling mata.

– 20% less Youth Radiance Set

  • Anda tahu tak, bila anda beli Youth Eye Treatment, anda akan dapat beli Youth Radiance Set dengan diskaun 20% tau. Dalam set radiance ini, terdapat Youth Serum, Youth Radiance Vitamin C + E, dan juga Youth Night Cream. Mana nak dapat set ini dengan harga yang terlalu jimat tak masuk akal nie kan? Sebab tu la kena grab cepat tau!

– Youth Travel Bag Percuma

  • Apabila anda beli mana-mana set Youth, anda akan dapat Youth Travel Bag PERCUMA. Beg yang kalis air, memang best sangat.

Selain dari promo untuk kecantikan, Shaklee bagi promo khas juga untuk lelaki. Suplement yang amat penting untuk meningkatkan kesihatan lelaki secara menyeluruh.

So, sekarang semua boleh cantik, semua boleh sihat!

Apa tunggu lagi, cepat hubungi Syu untuk dapatkan promo-promo menarik ini tau. Jangan melepas sudah la.

Nanti orang lain cantik, kita cuma boleh menangis di bucu katil je.

Cepat-cepat klik je link whatssap di bawah ini.

www.wasap.my/60192198621

.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Singapore

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.