Promosi Bulanan

Promosi September Khas Untuk Kuatkan Tulang

Promosi Ostematrix Amat Penting Untuk Kuatkan Tulang

Sekarang nie ramai yang mengalami sakit tulang. Gerak lebih sikit je mulalah sakit dan lenguh-lenguh. Bila jatuh tulang mudah patah. Bangun dari duduk pun berbunyi-bunyi tulang kita. Ramai yang mengalami masalah tulang rapuh adalah wanita. So, wanita lagi perlu peka terhadap tulang mereka berbanding lelaki.

Kalsium dari wanita banyak diambil oleh baby semasa mengandung, baby ambil lagi kalsium kita semasa mereka menyusu. Jadi, kita sebagai wanita kenalah ambil extra kalsium untuk pastikan tulang kita cukup keperluan kalsium agar kuat.

Siapa yang memerlukan Kalsium?

  • wanita mengandung
  • wanita menyusu
  • wanita berpantang
  • orang tua yang mengalami osteopososis
  • ahli sukan
  • orang yang sembelit
  • orang yang kurang kalsium
  • orang yang mengalami gusi berdarah/bengkak
  • pesakit sendi
  • pesakit migraine
  • pesakit yang patah tulang
  • Dan sesiapa sahaja yang mahu lindungi tulang mereka

Anda salah seorang yang mengalami masalah di atas? Kalau ya, anda memang memerlukan kalsium untuk mengatasi masalah anda tu.

Jadi, sesuai sangatlah dengan promosi Ostematrix pada bulan ini.

Bolehlah kita mula amalkan Ostematrix untuk:

  • kuatkan jisim tulang kita agar risiko osteoporosis dapat dikurangkan.
  • Kurangkan masalah sembelit kerana ostematrix mengandungi magnesium untuk melembutkan najis
  • mencukupkan keperluan kalsium untuk ibu dan baby semasa mengandung, berpantang dan menyusu
  • mengurangkan keradangan apabila gusi bengkak
  • mengurangkan sakit kepala kita sebab orang yang migraine ini kekurangan kalsium dan juga vitamin B.

Apa yang bagusnya OStematrix?

Ostematrix adalah suplement wajib Syu setiap malam sebelum tidur. Tak boleh miss langsung ambil ostematrix nie. Barulah boleh tidur lena. Bangun tidur rasa fresh je walaupun malam tu tak cukup tidur pun.

Masa Syu mengandung hinggalah berpantang dan menyusukan anak, ostematrix adalah peneman setiap malam.

  • masa mengandung, terasa sakit-sakit tulang rusuk dan sakit-sakit pinggang sebab baby dalam perut dah mula menolak. Baby dah besar masa tu. Memang ostematrix la yang bantu untuk kurangkan rasa sakit pinggang.
  • Masa berpantang pula, terasa takut nak pergi tandas membuang sebab takut jahitan bersalin terbuka. Tapi, bila makan ostematrix, tak perlu takut pun sebab takde masalah nak membuang pun. Najis lembut je, tak perlu nak meneran kuat-kuat.
  • Masa menyusu lagilah perlukan ostematrix. Kita perlukan kalsium untuk tulang, rambut, dan gigi, tapi baby kita lagi perlukan kalsium untuk kuatkan tulang mereka. Masa ini kita memerlukan extra kalsium untuk kita dan juga baby. So, ostematrix lah yang paling bagus untuk pastikan kalsium sentiasa mencukupi.

Sampai sekarang pun, Syu masih lagi amalkan Ostematrix sebab Syu perlu pastikan yang keperluan kalsium Syu sentiada cukup setiap hari.

Ostematrix mengandungi ramuan penting yang menjadikan ostematrix ini lebih berkualiti dari pil kalsium yang lain.

Dengan adanya magnesium, kita mudah untuk membuang air besar tanpa perlu meneran teruk-teruk hingga sembelit.

Dengan adanya Boron, ia akan melindungi tulang kita dari osteoporosis.

.

Basically, kita memang memerlukan Ostematrix sebab badan kita mempunyai banyak tulang yang wajib kita lindungi.

Jadi, dapatkanlah Ostematrix bulan ini demi tulang kita. Tengah promo Ostematrix tau sepanjang September ini.

 

Hubungi Syu di 0192198621 untuk dapatkan Ostematrix yang super jimat ini.

.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Singapore

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.