Business Opportunity

Peluang Jana Pendapatan Dari Rumah, Walaupun Bekerja!


Buat Bisnes Dari Rumah, Walaupun Bekerja!

Ramai antara kita, terutamanya perempuan, mempunyai bisnes sampingan walaupun kita masih bekerja. Gaji yang kita dapat daripada kerja hakiki tidak mampu untuk menampung perbelanjaan keluarga.

Ada di antara wanita ini memang suka buat bisnes, tak kiralah bisnes tudung ke, bisnes makanan ke, dan segala macam bisnes yang kita jumpa sekarang.

Tetapi, majoriti yang buat bisnes sampinganq ini mahukan lebih masa bersama.| keluarga, tetapi mereka tidak mahu bazirkan lebih banyak masa bekerja di luar.

Satu lagi gologan adalah mereka yang mahukan income untuk mencapai pelbagai impian mereka. Ini kerana gaji yang ada tidak cukup untuk mereka kumpulkan duit tersebut.

Syarat-syarat untuk bina bisnes online

1. Gadget

Untuk bina bisnes online, kita perlu sekurang-kurangnya ada handphone dan juga internet. Kalau tak macam mana nak kembangkan bianes kan? Kalau takde internet, takde la namanya bisnes online 😂😂

2. Rajin Usaha

Bisnes online memerlukan orang yang komited dan gigih berusaha. Kita perlu cari peluang untuk mencuba perkara-perkara baru demi memantapkan bisnes kita.

3. Ilmu

Kita kena rajin upgrade ilmu, terutamanya mengenai produk yang kita jualkan. Contohnya, Syu jual suplement Shaklee. Syu kenalah tahu mengenai produk-produk yang terdapat dalam Shaklee.

.

Anda nak tak Syu ajarkan cara-cara berbisnes Shaklee dari rumah tapi mampu untuk berikan apa yang anda mahukan? Ini bukan scam ye. Ini betul, tak tipu tau. Shaklee mampu berikan anda bonus yang mantap asalkan anda berusaha bersungguh-sungguh, sabar dan juga istiqamah.

Untuk dapatkan bonus 4-6 angka dalam Shaklee bukan tunggu downline buat kerja dan duit dapat pada kita. Kalau itu yang korang harapkan, jangan buat bisnes Shaklee ye.

Apa yang anda akan dapat apabila join Team MDAEmpire

1. Support Group Yang Mantap

Dalam team Syu, ada ramai mentor-mentor yang sangat membantu untuk kita berjaya. Mentor-mentor ini terdiri dari upline, sidelines, dan juga downlines yang sama-sama ingin mengembangkan bisnes Shaklee mereka sendiri. Tanya je, in sya Allah akan ada yang menjawab.

2. Personal dan Group Coaching

Syu akan guide satu persatu apa yang korang perlu tahu untuk menjana pendapatan. Apa yang Syu belajar, Syu akan ajar juga perkara yang sama.

Tapi, yang kena buat adalah anda la. Kalau Syu ajar, tapi anda tak nak praktikkan pun tak guna juga, betul tak?

3. Product knowledge

Syu akan berikan ilmu asas mengenai produk-produk Shaklee. Kita explore kebaikan produk Shaklee untuk membantu meningkatkan kesihatan orang lain.

4. Medium

Syu akan ajar medium-medium yang boleh digunakan untuk memastikan kita boleh dapat pasive income dalam jangka masa panjang. Ia akan ambil masa sedikit, tapi kalau kita istiqamah, ia akan jadi lubuk duit kita walaupun kita pergi bercuti. In sya aallah order sentiasa akan masuk.

.

Menarik tak? Syu akan ajarkan sampai anda berjaya dapat income yang anda mahukan. Walaupun impian anda sekadar untuk dapat duit untuk beli susu dan pampers anak.

Kalau anda mencari mentor untuk anda jana pendapatan, Syu adalah orangnya. Hubungi Syu cepat tau. Cepat bertindak, cepat nampak bonusnya!

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge