Business Opportunity

Nak Kereta PERCUMA? Dengan Shaklee Mesti Boleh Dapat!

Shaklee Bagi Kereta Percuma Tau!

Selain dari cash dan trip percuma, Shaklee beri juga kereta percuma tau. Siapa yang nak beli kereta idaman, wajiblah bina empayar Shaklee dengan bersungguh-sungguh. Kalau join team Diamonds Legacy Syu, Syu akan pastikan korang semua dapat Car Bonus nie.

Apa itu Car Bonus?

Car Bonus adalah anugerah yang Shaklee beri apabila kita melepasi target yang ditetapkan oleh Shaklee dalam program Subsidi Kereta ini.

Tapi, Shaklee bukanlah bagi keretanya. Shaklee cuma beri kita wang yang selayaknya dengan uv kita pada bulan tersebut. Tinggi uv, tinggi la bonus kereta ini.

Kita boleh guna duit ini untuk beli kereta baru, untuk bayar loan kereta sedia ada, ataupun simpan je duit tu untuk kegunaan lain. Apa kita nak buat dengan duit tu, kita punya suka la..hehe…

Kita boleh pilih nak program 3 bulan ataupun 4 bulan. Program 3 bulan kena pulun lebih sikit la berbanding program yang 4 bulan. Tu je. Tapi, kalau kita betul-betul nak kereta percuma dari Shaklee, kita sanggup je pulun 3 bulan tu kan…hehe…

Program 3 bulan perlukan kita maintain 5000 uv (bulan pertama), 10000 uv (bulan kedua) dan 15ooo uv (bulan ketiga).

Program 4 bulan pula memerlukan 5000 uv (bulan pertama), 7500 uv (bulan kedua), 7500 uv (bulan ketiga) dan 10000 uv (bulan keempat).

Total semua adalah 30000 uv, tak kiralah program 3 bulan mahupun 4 bulan tu.

Ini gunanya bila kita ada banyak leader di bawah naungan empayar kita.

Kita akan dapat 50% dari jumlah uv leader yang direct bawah kita (anak kita).

Kalau kita ada leader kita pun ada leader, itu dikira 2nd level leader kita (cucu kita). Kita masih boleh dapat 20% daripada jumlah uv mereka.

Dan level cicit (3rd level), kita akan dapat 10% dari jumlah uv mereka.

Sebab itulah bila kita rajin coaching anak cucu cicit yang nak bisnes nie, kita akan dapat habuannya juga. jadi, jangan kedekut ilmu tau. Coaching sungguh-sungguh hingga mereka berjaya jadi leader tau.

 

.

Bila kita ada downline ramai, kita jaga diorang betul-betul, mereka nie akan selalu repeat order. Bila mereka repeat order, uv kita akan bertambah banyak. Dengan cara itu, lebih mudah kita akan dapat car bonus tu.

Kalau leader kita pun ramai, itu juga akan membantu kita untuk lepas program subsidi kereta ini.

So, jom kita rebut peluang ini untuk dapat kereta percuma nie. Cepat-cepat hubungi Syu di 0192198621 untuk daftar menjadi downline Syu dan kejar car bonus ini.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

2 thoughts on “Nak Kereta PERCUMA? Dengan Shaklee Mesti Boleh Dapat!

    1. Kereta sebotol? Haha…

      Tu la…lepas dapat car bonus nie nnt boleh beli kereta idaman kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.