Cuci Usus · Detoks · Produk

Meal-Plan Terbaik Sebagai Permulaan Detoks Badan

Meal-Plan Apa Yang Bagus Untuk Mulakan Detoks?

Lepas bersalin anak ke 4, Khaulah Safiyyah, Syu rasa badan Syu berat sangat. Nak bergerak pun rasa malas, buat kerja sikit dah tercungap-cungap mengah. Masa tidur lagi rasa terseksa sebab Syu tak dapat tidur yang berkualiti. Emosi pun tak stabil, mudah je nak marah-marah. Bila dah rasa macam nie, Syu tahu Syu perlu detoks badan yang dah mula penuh dengan toksin.

Ada mengalami masalah-masalah di baah nie tak? Kalau ada, detoks adalah penyelesaian terbaik.

Tapi, macam mana nak mulakan program detoks badan? Kita kena reset badan kita. Reset macam mana tu?

Badan kita dah biasa dengan makanan-makanan sampah yang kita biasa makan. Sorry la, makanan tak berkhasiat memang makanan sampah sebab ‘sampah-sampah’ tu akan berkumpul dalam badan kita sebagai toksin.

Jadi, kita kena bina habit baru, habit makan makanan yang lebih berkhasiat. Itu yang Syu maksudkan dengan reset.

.

Untuk reset, badan kita perlu biasa dengan makan makanan yang baik dan berkhasiat, terutamanya sayuran hijau dan juga buah-buahan.

Dan pada Syu, meal-plan terbaik untuk mula detoks adalah meal-plan Shaklee. Program detoks Shaklee memang dikaji oleh saintis-saintis Shaklee yang berpengalaman dalam bidang nutrisi untuk memastikan kita dapat kesan yang terbaik.

Nak tahu cara makan untuk seminggu detoks Shaklee? Jom follow instruction dalam gambar nie.

 

Mudah sangat nak ikut kan program detoks Shaklee nie? Jom mula detoks sekarang. Tapi, sebelum nak mulakan program detoks, kita perlu buat korbankan beberapa perkara, seperti:

  • NO Sugar At All – segala makanan yang mempunyai gula adalah dilarang sama sekali.
  • Kurangkan alkohol
  • Berhenti merokok
  • NO Processed Food

Bila dah bersedia untuk korbankan amalan di atas nie, bolehlah kita mulakan program detoks dengan bahagia.

Jom whatssap Syu untuk mulakan program detoks Shaklee ini. Sama-samalah kita bergerak ke arah kehidupan yang lebih sihat dan bertenaga. Insya Allah, kurus will be a bonus!

Whatssap Syu segera untuk dapatkan badan yang lebih cantik, lebih sihat, dan lebih bertenaga.

Love,

Syu Amir

0192198621

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.