Kanser · Premium Product · Produk · Testimoni · Testimoni kanser · Vivix

Matikan Sel-sel Kanser Dengan Cepat Dan Berkesan

Cara matikan sel kanser dengan cepat dan berkesan

Kanser merupakan salah satu penyakit kronik yang amat menggerunkan semua. Ia boleh terjadi kepada semua golongan tak kiralah tua ataupun muda, lelaki mahupun perempuan. Kanser ini amat menakutkan sebab kebanyakan kita tak sedar yang sel-sel kanser sedang merebak dalam badan kita sehinggalah ia berada di peringkat bahaya.

Setiap tahun lebih daripada 100000 orang mengalami penyakit kanser ini, tak kiralah kanser payudara, kanser usus, kanser paru-paru dan sebagainya. Statistik penyakit ini meningkat setiap tahun. Kita kena buat sesuatu untuk memastikan yang sel-sel kanser dapat dimatikan dengan segera supaya kita kembali sihat.

Tak nak lah kita mahupun orang yang kita sayang menderita sakit kanser ini kan. Kena lakukan kimoterapi bukanlah perkara mudah, ianya amat menyakitkan tapi demi nak matikan sel kanser, kita redah je la. Tapi, tahu kan, bila kita buat kimo, bukan setakat sel kanser sahaja yang mati, sel-sel kita yang sihat pun akan turun mati sekali.

Sekarang ini telah ada satu alternatif yang amat berkesan sekarang ini untuk mematikan sel-sel kanser dengan cepat dan berkesan. Ramai saintis barat telah mula menjalankan kajian terhadap bahan ini dan ianya memang terbukti berkesan untuk menyahkan sel kanser dari terus merebak.

Resveratrol Penyelamat Pesakit Kanser

Kajian ini bermula dengan ‘The French Paradox’. Orang Perancis suka makan keju, daging merah, tapi mereka sihat je tanpa dapat kanser. Kenapa? Sebab orang Perancis minum arak merah sebagai minuman rutin mereka. Mereka minumnya hampir setiap hari.

Tahu tak, dalam red wine atau arak merah ini mengandungi kandungan resveratrol yang sangat tinggi datang dari kandungan anggur. Sejak itu, kajian demi kajian dilakukan ke atas resveratrol untuk memastikan keberkesanannya dalam mengurangkan sel-sel kanser.

Dan terbukti ianya amat berkesan.

Vivix – Kandungan Resveratrol Terbaik Yang Boleh Kita Dapati

Di dalam Vivix terdapat kandungan resveratrol yang amat tinggi. Dengan gabungan resveratrol dan polifenol, ia membuatkan Vivix 10 kali ganda lebih berkuasa berbanding resveratrol sahaja.

Vivix membantu ramai pesakit kanser dalam mematikan sel-sel kanser dengan adanya kandungan resveratrol di dalamnya.

  • Resveratrol dan polifenol yang ada di dalam Vivix akan menghalang sel-sel kanser dari merebak dan pada masa yang sama melindungi sel-sel sihat dari terjangkit sekali.
  • Resveratrol akan melindungi sel-sel sihat ini dari berpecah kerana sel yang dah berpecah lebih mudah dijangkiti sel kanser.
  • Resveratrol menggalakkan kematian sel-sel kanser (apoptosis). Apoptosis adalam proses di mana sel-sel badan membunuh dirinya sendiri, dan dalam kes kanser ini, sel kanser itu akan membunuh diri sendiri sebagai cara mengurangkan sel kanser dalam badan kita. 
  • Resveratrol akan mematikan sel nuklear Kappa-Beta (NF-KB) yang menyebabkan pembiakan sel kanser dalam tisu badan. Resveratrol akan menghalang sebarang aktiviti NF-KB dan menggalakkan sistem imun badan akan mencetus kematian sel kanser dengan sendiri. 
  • Resveratrol akan menghalang sebarang signal dari sel kanser HRB-Beta 1 untuk memberitahu sel lain untuk membiakkan sel kanser ke tisu lain. Dengan berlakunya halangan signal ini, sel kanser tidak akan merebak ke tempat lain, seterusnya sel kanser akan matikan diri sendiri (apoptosis).

.

Inilah cara resveratrol di dalam Vivix membantu melawan sel kanser dengan cepat dan berkesan. Sebab itulah ramai yang percayakan keajaiban Vivix ini.

Vivix ini bukanlah ubat, tapi ianya adalah suplement terbaik yang dah melalui pelbagai ujian klinikal dalam membunuh sel-sel kanser dalam badan pesakit kanser.

Berdasarkan ujian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, Vivix telah berjaya mengurangkan sel kanser dalam beberapa jenis kanser seperti:

a. kanser prostat

b. Kanser payudara

c. Kanser kolon

.

Telah ramai juga pesakit kanser yang menggunakan Vivix sebagai ikhtiar kanser mereka. Dan ia memang terbukti berkesan untuk mengecilkan sel kanser yang mereka hadapi.

Testimoni Berjaya Pesakit Kanser Dengan Menggunakan Vivix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Vivix telah membantu ramai pesakit kanser. Vivix ini akan bantu anda juga. Dapatkan Vivix segera untuk mematikan sel-sel kanser dalam badan kita.

Ingatlah, sel kanser membiak dengan cepat. Jadi, jangan tunggu lama-lama. Kita perlu ikhtiar segera dengan Vivix.

Vivix mungkin akan jadi ikhtiar terakhir kita untuk sihat kembali.

Vivix akan jadi harapan terakhir untuk membunuh sel-sel kanser itu dengan cepat.

Dan yang penting, Vivix ini telah dipatentkan oleh Shaklee, jadi anda semua memang takkan dapat Vivix di mana-mana syarikat suplement kesihatan yang lain melainkan Shaklee.

Hubungi Syu segera di 0192198621 untuk dapatkan Vivix anda hari ini juga.

.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.