Berpantang · Produk · Testimoni

Masa Berpantang Pun Kulit Cantik Berseri-seri. Tak De La Kusam Memanjang!

Masa Berpantang Pun Orang Tegur Kulit Cantik Berseri. Apa Rahsianya?

Masa berpantang adalah masa yang amat kritikal buat ibu yang baru bersalin. Mana taknya, masa baru bersalin ini kulit kusam je, masa berpantang ini jugalah jahitan susah nak baik. Tapi, untuk puan Yong Hafiza, ia bukanlah masalah yang besar.

Kenapa? Jom baca kisah beliau.

[VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI]
.

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..
.

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..
.

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..
.

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..
.

Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…
.

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…
.

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi…
.

Vivix memang terbaik..

.

Itulah kisah menarik Puan Yong Hafiza ini. Masa berpantang bukanlah masalah yang besar baginya walaupun anak mengalami jaundice. Amalkan sahaja Vivix untuk membantu memulihkan kesihatan diri dan juga baby semasa berpantang.

Ibu-ibu juga mengalami masalah yang sama dengan Puan ini? Jomlah amalkan Vivix untuk pastikan kesihatan semasa berpantang sentiasa tiptop. Takde masalah jaundice, tiada juga masalah kulit kusam.

Jom amalkan Vivix. Hubungi Syu cecepat tau untuk dapatkan Vivix hari ini.

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge