Produk · Set Kecantikan · Set Menyusu

Makan Suplement Membantu Mencantikkan Kulit Tau!

Suplement Membantu Mencantikkan Kulit Kita?

Kita makan suplement atas sebab-sebab tertentu, antaranya nak kurus, nak tambah susu badan, dan ramai di kalangan kita yang ambil suplement sebab nak cantik. Semua orang nak cantik kan? Bukan setakat perempuan, lelaki pun nak ada kulit yang licin tanpa jerawat batu 😊

Apa itu  Suplement?

Suplement adalah makanan tambahan untuk badan kita menjadi lebih sihat. Kita memerlukan suplement sebab makanan yang kita makan tidak cukup nutrisi yang diperlukan badan, walaupun kita tanam secara organik.

Kenapa?

✅ Sebab tanah yang kita gunakan untuk menanam tidak lagi mempunyai nutrisi yang bagus dek kerana racun serangga dan juga baja yang kurang berkualiti.

✅ cara kita masak membuatkan makanan kita kehilangan nutrisi yang ada.

✅ racun serangga dan suntikan cepat matang menjadikan makanan kita terdedah kepada bahaya. Jadi, kita yang makan nie pun boleh memberi kesan kepada badan kita.

Jadi, suplement adalah solusi terbaik untuk top-up keperluan nutrisi harian kita. Bila nutrisi dalam badan kita mencukupi, lebih mudah suplement berinteraksi dengan badan kita. Mudah la kita nak dapatkan kesan yang positif, seperti cantik secara sihat.

Suplement Kecantikan Yang Super Best Untuk Cantik

Syu pun makan suplement. Hasilnya memang mantap. Pada awalnya Syu makan suplement sebab nak tambah susu badan je, tapi sebab suplement Shaklee yang Syu amalkan tu, Syu dapat macam-macam bonus best, termasuklah kulit muka yang cantik. Best kan?

Apa suplement menyusu yang Syu amalkan sehingga dapat kulit yang cantik licin berseri?

♥️ Vivix

Vivix adalah agen anti-penuaan yang sangat best dan ia memang di patent kan, jadi hanya Shaklee sahaja yang mempunyai produk terbaik ini.

Minum vivix sesudu sehari amat membantu menjadikan rupa paras lebih muda berbanding usia sebenar.

♥️ Collagen

Asalnya, Syu ambil Collagen Powder untuk membantu manambah susu badan. Collagen kan sumber protein juga kan? Tinggi protein membantu untuk menambah susu.

Tapi, bukan susu je yang banyak, muka pun cantik juga. Baru makan separuh kotak dan nampak kesan pada kulit muka. Garisan-garian halus mula tegang dan tak nampak dah ✌🏻

♥️ ESP

ESP ini yang sangat-sangat membantu dalam penyusuan Syu. Susu memang meriah masa ambil ESP ini.

Tapi, bukan setakat itu sahaja. Kulit makin tegang, jerawat makin pudar, parut jerawat memang hilang la. Yang paling best, stretchmarks pun macam tak nampak dah 😊

♥️ Vitamin C

Vitamin C membantu memulihkan luka dan meningkatkan imun sistem adan kita.

Pada masa yang sama, vitamin C membantu memudarkan jerawat dan kalau kita ada jerawat batu yang buat luka tu, vitamin C adalah kawan terbaik untuk menghilangkan luka-luka jerawat yang macam kawah tu.

.

Mummy pun nak dapatkan susu yang meriah dan pada masa yang sama menjadikan kulit makin cantik dan awet muda?

Amalkan suplement-suplement Shaklee yang confirm selamat dan berkesan ini. Hubungi Syu untuk dapatkanya segera. Konsultasi terbaik hanya yang membeli dari Syu sahaja 🌹

Love,

Syu Amir (2239539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge