Kulit Cantik · Produk · Set Kecantikan · Testimoni

Kulit Muka Cerah Dan Tona Makin Sekata Dengan Youth!

Nak dapatkan kulit cerah secara semulajadi?

Semua orang nak kulit yang cerah kan? Lagi-lagi kulit yang teruk sunburn. Macam-macam produk kita akan cuba untuk pastikan kulit kita cerah kembali. Tapi, produk mana yang sesuai dan selamat?

Jawapannya semestinya Youth. Youth sangat-sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dan juga menjadikan kulit kita muda remaja. Kulit boleh jadi 10 tahun lebih muda tau.

Adik manis nie pun dah pakai Youth dan beliau amat berpuas hati sebab kulit beliau dah putih balik. Makin berseri-seri muka beliau tau.

Jom baca kisah beliau.

[KULIT KEMBALI CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN YOUTH SKINCARE]
.

Assalammualaikum. Saya Ziela Razali,berumur 27 tahun. Ibu kepada 4 orang anak. Ziela mula kenal Shaklee tahun 2015. Sebelum ni Ziela pakai produk Malaysia yang amat terkenal. Mula pakai memang cantik,tapi bila dah lama mula naik ruam dan whitehead yang banyak. Sekarang Ziela pakai Youth™ sahaja.
.

Ziela start pakai Youth 9/03/2018 ..

Masa tu memang tak buat skin analisis lagi. Tapi tahu la yang kulit berminyak kat T Zone,whitehead toksah kata. Boleh cabut2 pakai pengepit uban ja. 😂
Ada juga rasa macam kedutan hujung mata. Tapi abaikan ja.
.

23/03/2018

Dapat free skin analisis kat Skin Valet. Resultnya .. Alahai luluh hati.😣 Kulit berminyak kat T zone,whitehead banyak. Wrinkles keliling mata. Padahal nampak hujung mata ja. Pori terbuka besar dan banyak. Jeragat dah start timbul. Ada bekas2 jerawat besar akibat suka picit jerawat. Masa ni ziela terus konsisten youth. Pakai night cream,Radiance c&E.
.

Setelah 43 hari konsisten Youth Skincare,Ziela buat skin analisis di Youth Party Kangar. Mesin dia serupa mesin di kat Skin Valet. Masa ni kulit kering pulak dah. 😂 Ni mesti pasai malas pakai spf50. Tapiiiiiii … Pori dah normal,wrinkles takda. Tahap kolagen dalam kulit normal. Jeragat masih so so .. skin tone ja tak sekata lagi. Pakar nutritionist cakap bila waktu siang memang kena pakai spf50 walaupun tak keluar rumah dan berada di dalam rumah .Sebabnya sinaran matahari mampu menembusi hingga ke dalam rumah.
.

Kalau ikut kajian saintis Shaklee,result yang terbaik adalah 3 bulan pemakaian youth dan konsisten radiant5. Tak sabar nak tunggu 2 bulan lagi. Semoga kulit muda sedekad lagi 😍.
.

Youth memang diciptakan untuk wanita yang ingin kulit sihat,cantik dan berseri. Youth juga terbukti secara klinikal,diuji selama 8 tahun dan diuji ke atas 100 orang wanita pelbagai peringkat umur untuk memastikan keberkesanannya.
.

Cubalah Youth hari ni dan rasai keberkesannya sendiri.
Youth is HOPE!

Nampak tak Youth memang berkesan? Shaklee sendiri jamin yang Youth nie adalah 100% berkesan berdasarkan keputusan kajian klinikal yang dibuat.

Semua yang pakai mesti akan dapat kulit yang lebih muda, lebih anjal, lebih tegang tanpa kedut-kedut di muka. Takkan kita tak nak kulit muda berseri macam adik nie kan?

Apa lagi, jom dapatkan Youth dan jadi cantik dan lebih berkeyakinan depan orang ramai.

Nak order sendiri? Boleh. Klik je butang di bawah ini. Tapi, lepas tu jangan lupa hubungi Syu di 0192198621 untuk dapatkan konsultasi eksklusif dari Syu tau.

Kalau tak pun, hubungi je Syu. Syu akan orderkan dan Syu akan beri konsultasi eksklusif juga. Jangan risau.

 

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.