Kulit Cantik · Premium Product · Produk · Set Kecantikan · Testimoni · Testimoni Youth Skincare · Youth · Youth Skincare

Kulit Lebih Muda Dan Anjal Walaupun Dah Berumur 50an

Makcik Umur 50an Tapi Nampak Macam Baru Awal 40an Je

Percaya tak makcik yang dah berumur 50 tahun pun boleh jadi muda kembali macam orang baru umur 40 tahun? Percayalah, memang boleh pun asalkan menggunakan set penjagaan muka terbaik yang selamat dan semulajadi ini.

  • Kulit muka yang dulunya melayut, sekarang dah tegang.
  • Dulu garis halus dan kedut-kedut penuh muka, sekarang dah berkurang.
  • Kulit dah tua-tua banyak jeragat, tapi lepas pakai skincare ini, wah….jeragat pun makin pudar tau.
  • Kulit pun makin cerah lepas amalkan setiap hari.
  • Tona muka makin sekata juga!

Siapa nak maknya bertambah cantik walaupun dah 50-60an? Mesti orang ingat tu kakak kita, bukannya mak kita. Hehe….

Jom belikan mak kita set penjagaan muka yang paling laris ini. Syu yakin anda takkan menyesal bagi hadiah skincare ini pada mak tersayang.

Skincare apa nie? Tentunya Skincare Youth Shaklee!

Kelebihan Set Penjagaan Muka Youth Shaklee

  • kajian selama 8 tahun telah dijalankan sebelum Shaklee memasarkan Youth. Shaklee menjalankan ujian klinikal terhadap 100 wanita yang berumur di antara 20-60 tahun. Keputusannya amat memberangsangkan dan Shaklee dengan bangganya mengatakan bahawa Youth adalah 100% BERKESAN.
  • Semua wanita yang menggunakan Youth mendapat kulit yang lebih muda dan 2/3 daripada wanita tersebut mendapat kulit 10 tahun lebih muda. WOW!
  • Shaklee dah patent kan segala bahan yang digunakan di dalam Youth. Syarikat lain tidak akan dapat guna ramuan tersebut. Jadi, nak dapatkan kulit yang lebih cantik dan lebih muda hanya boleh tercapai dengan YOUTH SHAKLEE.
  • Set penjagaan muka Youth ini tidak menyumbatkan liang-liang pori, jadi tak perlu risau apa-apa.
  • Bebas daripada lebih 1500 bahan kimia bahaya. Jadi, kita tak perlu risau akan segala bahan yang difunakan di dalam Youth. Memang selamat!

Nampak tak betapa bagusnya Youth nie? Even wanita berumur 50-60 tahun pun boleh dapat kulit yang lebih muda, kita pun mesti boleh. Syu yakin sangat sebab pengendalian ujian klinikal itu sangat ketat dan rumit pengiraannya.

Bagaimana Youth Mencantikkan Kulit Wanita 50an?

Setiap produk dalam set Youth ini memainkan peranan untuk mencantikkan dan memudakan wajah kita. Ia akan buat kulit kita lebih tegang, lebih anjal dan lebih cantik 🙂

Dah ramai wanita berusia telah menggunakan Youth tau dan mereka pun dapat kulit muka yang lebih cantik, lebih cerah, lebih tegang, dan lebih muda!

Syu kongsi testimoni-testimoni mereka ye.

 

 

 

 

.

Percaya dah sekarang? Betul kan Youth buat kulit lebih muda dan lebih cantik?

Walaupun dah berumur 50an, tapi tak bermakn kita tak boleh nak melawa. Sekaranglah masa nak melawa dan mencantikkan diri. Untuk diri sendiri dan untuk suami juga kan?

Dah takde benda nak difikirkan, anak pun dah besar, dan ada duit sendiri. Kita pun dah tak  kerja. Duit pencen bolehlah kita gunakan untuk diri sendiri kan?

Hubungi Syu cepat di 0192198621 untuk dapatkan Youth segera. Klik je icon whatssap di bawah untuk terus sembang dan beli Youth dengan Syu. Syu akan beri konsultasi paling baik punya.

Nak beli sendiri terus? Boleh je. Tekan terus button di bawah ini untuk membelinya. Jangan lupa hubungi Syu selepas beli ye untuk dapatkan konsultasi terbaik untuk anda.

Jangan biarkan kulit muka kita bertambah melayut dan penuh jeragat. Inilah masa nak buang semua masalah kulit muka kita dan jadi wanita tercantik buat suami tersayang.

 

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

8 thoughts on “Kulit Lebih Muda Dan Anjal Walaupun Dah Berumur 50an

    1. sebab tu la kita yang muda2 nie kena mula pakai Youth dari sekarang…. biar tua nanti kekal cantik 😀

    1. tu la pasal…

      so, kita yang muda lagi nie mesti rasa tercabar kan bila makcik nampak lagi cantik dari kita kan?

      sebab tu la kena pakai youth dari sekarang…biar awet muda je sentiasa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.