Kulit Cantik · Produk · Set Kecantikan · Testimoni

Kulit Dah Tak Berminyak Walaupun Baru Guna Youth 14 Hari!

Kulit Tak Berminyak? Siapa Tak Nak kan?

Wanita bekerja ataupun wanita yang duduk rumah memang selalu mengalami masalah kulit berminyak. Kulit kita terlalu banyak peluh hingga buat minyak naik teruk pada muka. Kalau kita selalu terdedah pada pencemaran udara dan sinaran matahari pun, kulit kita mudah berminyak.

Mesti pening dan rimas kan bila kulit kita berminyak? Pakai make-up tebal-tebal untuk kurangkan minyak naik, tapi kulit kita makin teruk sebab make-up tu pula. Jadi apa yang perlu kita buat untuk kurangkan muka berminyak nie?

Kisah Puan Royanty ini mungkin akan memberi inspirasi pada anda. Masalah muka berminyak pun boleh selesai tau. Cuba baca kisah beliau ini.

 

[KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE]
.
Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.
.Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.
.

Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

Youth amat berkesan untuk mengatasi masalah kulit muka kita. Ia memang 100% berkesan tau. Bukan cakap main-main ye, Shaklee memang buat ujian klinikal ke atas 100 wanita dan kesemua 100 wanita ini mendapat kulit muka yang lebih muda dan berseri-seri. Malah, 2/3 wanita ini mendapat kulit 10 tahun lebih muda!

Mesti korang pun nakkan kulit yang lebih muda dan lebih cantik kan?

Youth la jawapannya. Youth adalah skincare yang terbaik untuk kita semua.

Dapatkan Youth sekarang juga. Jangan tunggu lama-lama, masalah kulit muka kita makin teruk kalau tunggu lama-lama. Whatssap Syu segera untuk dapatkkan Youth.

Klik butang di bawah ini untuk beli sendiri. Tapi, jangan lupa untuk whatssap Syu di 0192198621 untuk Syu beri konsultasi eksklusif untuk anda.

Kalau nak hubungi Syu untuk Syu orderkan pun boleh juga. Contact je Syu di 0192198621 segera ye. Syu akan guide yang tip top punya untuk dapat kesan paling mantap buat kulit korang.

 

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.