Detoks · Produk

Kenapa Kena Pilih Plan Detox Shaklee?

Detox Cara Shaklee Adalah Yang Terbaik Buat Semua

Ramai yang dah menyedarai yang diri sendiri penuh dengan toksin dan cara paling berkesan untuk menyingkirkan toksin adalah dengan cara detoks. Detoks yang betul akan dapat menyingkirkan toksin dari badan kita dengan cepat dan berkesan.


Apakah Kebaikan Detoks Yang Ramai Tidak Tahu


Tapi, dalam banyak-banyak jenis detox, detox cara Shaklee adalah yang palng baik sekali. Syu yakin semua yang buat detox cara Shaklee mesti puas hati dengan badan mereka sekarang.

Apakah Itu Detox Shaklee?

Detoks Shaklee berjalan selama 7 hari sahaja. Lepas tu kita cuma perlu maintain amalkan makanan sihat dan juga senaman yang konsisten untuk mengekalkan badan yang sihat tanpa toksin. 7 hari je pun, bukan lama sangat kan? Demi mendapat badan yang sihat dan cergas, apa salahnya kita cuba kan.

Cara Detoks Shaklee ini berbeza daripada cara detoks yang lain. Shaklee menitik-beratkan kesihatan kita secara menyeluruh, dan yang paling penting, turun berat bukanlah isu yang utama sebab ada orang jenis yang susah turun berat, tapi lepas detox, badan mereka terasa bertambah ringan. Biarlah turun berat dengan gembira dan selamat walaupun lambat, betul tak?

Kenapa Kena Pilih Detox Shaklee?

1. Permulaan Yang Baru Buat Badan Kita

Badan kita yang sekarang nie terlalu banyak yang tak baiknya, seperti suka makan junk food, suka fast food, suka makan makanan dan minuman manis, dan malas sangat nak bersenam.

Kita nak bina habit baru untuk badan kita. Kita nak badan yang sihat dan cergas, dan yang paling penting cintakan kehidupan yang lebih sihat. Kita nakkan badan kita cintakan makanan yang berkhasiat dan bencikan makanan yang penuh toksin.

Jadi, detox Shaklee akan bantu untuk nyahkan toksin-toksin yang ada supaya kita dapat bina ‘kehidupan’ yang baru buat badan kita.

Detoks cara Shaklee ini dah dikaji oleh saintis-saintis Shaklee yang bertaraf dunia ye. Mereka dah keluarkan pelbagai laporan kajian berkenaan dengan detox ini.

Suplement di dalam set detox Shaklee ini pun telah dikaji akan keberkesanannya untuk menyingkirkan toksin-toksin dalam badan kita.

Shaklee memang mahukan yang terbaik buat badan kita dengan cara yang paling selamat sekali.

2. Sesuai untuk badan kita

Untuk menyingkirkan toksin, kita memerlukan makanan yang baru dan semulajadi. Meal-plan untuk detoks Shaklee ini memang merangkumi semua aspek untuk kita buang toksin dari badan kita.

Selepas 7 hari, kita akan rasa badan kita lebih baik dan lebih sihat berbanding sebelum ini.

Jadi, bertahanlah selama 7 hari je demi badan kita ye.

3. Menyeluruh

Shaklee menyediakan menu-menu yang sesuai setiap hari selama 7 hari untuk program detoks. Shaklee juga sediakan suplement yang sesuai untuk pastikan semua organ pembuang toksin seperti usus dan hati kita berfungsi dengan baik untuk sentiasa menyingkirkan toksin dari badan.

Shaklee memang dah kaji apa yang perlu dimakan untuk pastikan toksin disingkirkan. Sebab tu la semua orang wajib pilih detox cara Shaklee!

4. Group support

Bila kita buat detoks, kita bukan buat seorang diri. Kita buat ramai-ramai dan akan diguide supaya kita dapat hasil yang terbaik.

Bagusnya bila kita buat detox berkumpulan, kita akan rasa bersemangat dan sentiasa berusaha untuk mendapatkan hasil yang terbaik juga.

Takkan kita nak terlopong sorang-sorang bila orang lain turun berat sampai 5-10 kg semasa detox kan? Mestilah kita pun nak juga. Secara tak langsung, kita akan cabar diri kita untuk buat sehabis baik demi diri kita sendiri.

.

Detoks memang penting untuk badan kita. Setiap bulan, buatlah detox sekali. At least kita minimumkan jumlah toksin dalam badan kita. Yang paling penting, badan kita sentiasa sihat dan fit untuk melakukan pelbagai aktiviti harian, betul tak?

Jadi, bagi sesiapa yang nak join program detoks cara Shaklee, hubungi Syu segera di talian 0192198621 untuk kita mulakan detoks selama 7 hari. Dan bonusnya, Syu akan guide cara eat clean selama 3 minggu untuk kita maintain cantik selepas program detoks berakhir.

Menarik kan? So, apa tunggu lagi, hubungi Syu cepat-cepat tau.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

2 thoughts on “Kenapa Kena Pilih Plan Detox Shaklee?

    1. Berul…tengok org lain turun berat, rajin exercise, kita pun jadi terinspirasi sekali kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.