Kulit Cantik · Produk · Set Kecantikan · Testimoni

Kekal Cantik Walaupun Umur Dah 30an Dengan Set Penjagaan Muka Terbaik 2018

Umur Dah 30an Pun Orang Masih Anggap Anak Dara

Orang dah 30an nie, biasanya kerja dah stabil, dah ada keluarga bahagia bersama anak-anak, wajiblah jaga penampilan diri. Bila ada duit gaji, gunakan sedikit untuk cantikkan diri sendiri. Jangan sampai orang label kita macam nenek orang sebabkan penampilan kita yang lebih tua dari usia kita.

Bila kita bekerja nie, kita kenalah cantik-cantik sikit terutamanya bahagian muka supaya orang yang berkerja dengan kita tak takut pada kita. Pelanggan yang kita jumpa tak lari. Betul tak? Jangan nanti sebab orang tak selesa dengan kita, kita pun tak dapat nak buat kerja dengan baik.

1. Pakailah pakaian yang sesuai dengan pekerjaan kita.

Kalau kerja kita memerlukan kita jumpa pelanggan, make sure baju tu sesuai dengan keadaan. Contohnya, kalau cikgu masuk kelas tak pakai make up, baju pun lusuh, anak murid pun tak fokus pada kita tau.

2. Bersih dan kemas

Diri kita sendiri perlulah kemas dan bersih. Janganlah sampai comot dan busuk pergi kerja kan? Pakailah minyak wangi sikit, pakailah make up simple pun tak pe asalkan ianya presentable.

.

Baju dah cantik, penampilan dah OK, tapi kalau muka kita yang tak Ok macam mana? Muka penuh jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit berminyak, dan macam-macam lagi la. Pakai make up pun tak dapat nak sorok masalah muka kita tu. Apa yang perlu kita buat?

Masa nie la kita perlu melaburkan sedikit duit kita untuk dapatkan set penjagaan muka yang terbaik, yang boleh baiki masalah kulit kita dan juga menjadikan kita lebih cantik dari dulu. Mahal ke murah, itu tidak penting, yang penting adalah set kosmetik yang kita beli tu adalah selamat dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya.

Ada ke set penjagaan kulit yang macam tu?

Tentulah ada. Awal Februari 2018, Shaklee mula pasarkan Youth. Youth Skincare inilah yang akan membantu baiki kulit muka kita secara selamat. Ia akan jadikan kulit kita bertambah licin, lembut, tegang, dan yang paling best jadikan kulit kita lebih muda dari usia sebenar kita.

Orang yang tengok nanti mesti tak percaya yang kita nie sebenarnya dah masuk umur 3 siri, anak dah berderet pun. Tu semua asbab Youth.

Kelebihan Youth Skincare Shaklee

Youth mempunyai banyak kelebihan berbanding set penjagaan kulit yang lain. Antara yang buat Syu jatuh hati dengan Skincare Youth ini adalah sebab:

  • ianya bebas daripada lebih 1500 bahan kimia bahaya. Jadi, Syu memang tak risau apa-apa pun bile menggunakan Youth nie. Bangun pagi memang boleh rasa kulit makin lembut dan cerah.
  • 100% diperbuat daripada tumbuhan. Tidak ada menggunakan bahan daripada haiwan langsung.
  • ianya tidak membuatkan liang pori kita tersumbat. Kita pun tahu kan, bila liang pori tersumbat, kulit kita akan mulalah timbul jerawat yang banyak.
  • Shaklee buat kajian selama 8 tahun ye untuk hasilkan produk Youth ini. Shaklee pastikan yang produk Youth ini adalah 100% berkesan kepada semua. Memang terbukti pun apabila semua pengguna Youth semasa ujian klinikal tu, semua mendapat kulit yang lebih muda. Dan 2/3 daripada mereka mendapat kulit 10 tahun lebih muda tau!
  • ianya mempunyai 8 patent dan patent-pending. Maknanya tiada mana-mana syarikat lain yang boleh menggunakan bahan dan prosedur yang digunakan oleh Shaklee. So kalau nak cantik dan wajah lebih muda, anda hanya akan dapat dengan Youth sahaja!

.

Apa yang ada dalam Set Renewal Youth?

5 produk terbaik ini akan bantu anda semua baiki kulit dan mencantikkan kulit secara menyeluruh. Kena guna dulu baru dapat rasa kelainannya.

Dalam set ini, terdapat:

  • Luminous Gel Oil Cleanser – membersihkan kulit kita hingga ke lapisan dalam
  • Perfecting Skin Toner – membersihkan dan menanggalkan sel-sel kulit mati, melembabkan dan mencerahkan kulit kita
  • Youth Activating Serum – mempercepatkan penghasilan sel kulit baru, dan menjadikan kulit kita lebih remaja.
  • Age Defense Mineral Moisterizer – SPF 50 – melindungi kulit kita dari pencemaran dan kotoran, melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit, melembabkan kulit kita.
  • Advanced Renewal Night Cream – Membaiki kulit wajah kita semasa tidur, menegangkan, dan mencerahkan kulit kita.

Ramai yang guna Set Renewal Youth nie. Semuanya amat berpuas hati. Jom baca apa kata mereka?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Walaupun kita dah berumur 30an, kita masih cantik betul tak? Dan kita nak kekal cantik sampai kita tua kan? Jadi, Set Renewal Youth Shaklee ini adlaah set penjagaan muka yang terbaik buat kita-kita yang dah masuk 3 series nie.

Hubungi Syu segera di 0192198621 untuk dapatkan Set Penjagaan Muka terbaik ini demi kecantikan kulit kita. Syu akan berikan konsultasi dan cara pakai yang terbaik untuk anda semua dapat kesan yang paling baik untuk muka anda.

Jangan tunggu lama-lama. Muka kita tu makin hari makin bertambah rosak sebab kita terdedah kepada pencemaran dan juga kotoran. Kita kena lindungi kulit kita supaya tak bertambah teruk. Kita wajib baikinya segera tau.

Cepat kita lindungi kulit, cepatlah wajah kita cantik kembali.

 

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.