Kanser · Produk

Kanser Tiada Lagi? Betul ke?

Di sangka apendix, Rupanya kanser!

Tak sangka ingatkan sakit perut biasa, rupanya adalah kanser yang telah merebak. Runsing dan risau mak ayah apabila anak tersayang menghidap kanser. Tak tahu nak buat apa, tak pasti nak rujuk kepada siapa.

Inilah yang berlaku pada seoang adik berusia 19 tahun yang menghidap kanser. Akhirnya, berkat ikhtiar si ibu, sel-sel kanser hilang. Sampai doktor terkejut. Mak ayah nya menangis syukur. Apa yang ibunya buat sampai keajaiban sebegitu berlaku?

Ikuti kisah mereka di bawah ini.

Mak menangis gembira doktor kata anak dah OK!

Beberapa bulan lepas, anak berusia 19 tahun masuk hospital sebab sakit perut sangat-sangat. Memang selalu sakit perut, tapi bila makan pain killer ia beransur kurang.

Tetapi, malam itu memang tak tertahan sakitnya. Masuk ward, dokor check, ingatkan appendix. Bila result sampai, bukan rupanya. Tapi perut masih sakit.

Dokor ambil darah untuk buat test lanjutan. Terbukti anaknya ada kanser perut 😱😱😱 kesian nya adik berumur 19 tahun dah kena kanser.

Dokor nasihatkan untuk buat kimoterapi. Mak ayah pasrah dan terima nasihat doktor demi kesihatan anaknya. Asalkan anaknya pulih dan sembuh, mereka setuju sahaja.

Sampailah satu ketika, emaknya terbaca mengenai vivix. Puas maknya baca dan akhirnya nekad untuk berikhtiar dengan vivix.

Makan sebotol, anaknya nampak bertambah sihat dan bertenaga. Tapi, sel kanser masih ada. Maknya tidak berputus asa. Beli botol kedua.

Habis botol kedua, pergi buat check up sebelum kena kimo, doktor terkejut, mak ayahnya lagi terkejut 😱

Sebab sel-sel kanser hampir tiada!!!! Nie belum kimo pun lagi. Doktor tanya apa yang diambil?

Sambil menangis, maknya menjawab “saya bagi vivix pada anak saya doktor”

Ya Allah, kuasa Allah. Allah Maha Penyembuh, Allah Maha Berkuasa.
.
.
Ini kisah benar seorang aunty yang Syu kenal, bukan customer Syu pun. Syu amat gembira bila aunty cerita kisah anaknya kepada Syu. Mungkin dia tahu yang Syu pengedar Shaklee kot 😂

Tapi, syu juga ada customer yang berikhtiar vivix demi maknya yang menghidap kanser usus…

Baca kisah customer Syu di sini ye ✌🏻

.

Bila baca kisah-kisah benar mereka-mereka ini akan buat kita bersemangat kerana masih ada harapan buat pesakit kanser kan?

Janganlah putus asa dulu, masih ada alternatifnya. Cubalah dengan Vivix. Mana tahu ini akan jadi ikhtiar yang terakhir, bagus juga kan?

Duit boleh dicari, tapi nyawa? Laburlah duit untuk Vivix yang Terbaik ini.

Hubungi Syu untuk dapatkan Vivix segera.

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

 

One thought on “Kanser Tiada Lagi? Betul ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.