Business Opportunity

Jom Daftar Sebagai Ahli Shaklee Dengan Syu Amir. Simple Je Caranya!

Jom Daftar Sebagai Ahli Shaklee Seumur Hidup

Ramai yang tak nak daftar sebagai ahli Shaklee walaupun mereka adalah pengguna tetap suplement Shaklee. Semuanya kerana mereka beranggapan kalau daftar jadi ahli kena buat bisnes Shaklee. Adik kakak abang sekalian, tanggapan tu salah sama sekali. Bukan semua yang daftar jadi ahli wajib buat bisnes Shaklee tau. Ada je yang jadi ahli untuk kegunaan sendiri je.

Ada dua cara mudah untuk daftar sebagai ahli.

1. anda boleh bayar RM 68.90 untuk menjadi ahli Shaklee

2. Dengan pembelian sekurang-kurangnya 200uv, anda memang layak untuk dapat FREE MEMBERSHIP 😀

Kenapa Kena Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Bila kita daftar jadi ahli Shaklee, ada macam-macam kelebihan tau. Kelebihan menjadi pengguna sendiri dan juga kelebihan untuk berbisnes. Syu cerita satu persatu ye.

a. Ahli makan sendiri

Untuk ahli yang makan sendiri nie, mereka akan dapat:

  • harga ahli yang 15- 20 % lebih murah berbanding harga retail.
  • Setiap bulan akan dapat bonus apabila pembelian bulan berkenaan melebihi 150 uv.

b. Ahli Untuk Bisnes

Untuk yang nak buat bisnes Shaklee, lagi banyak kelebihannya. Mereka masih dapat apa yang ahli makan sendiri dapat, tapi, mereka ada peluang untuk dapat macam-macam lagi. Antaranya adalah:

– untung runcit

Setiap jualan yang kita buat menggunakan harga retail, kita dapatlah untung runcit untuk jualan tersebut. Ini kerana kita beli produk Shaklee dengan harga ahli, tapi kita jual semula dengan harga retail. Kita tak boleh jual harga ahli kepada orang yang bukan ahli.

– Bonus Berganda-ganda

Bonus kita dikira berdasarkan berapa banyak uv kita ada. Uv nie macam point la. Lagi tinggi uv kita, lagi besar bonus kita dapat. Bonus nie kita la yang tentukan sendiri sebab kita usaha lebih, kita dapat lebih. Tiada limit kepada bonus yang kita boleh dapat. Shaklee akan bagi.

Apabila uv kita mencapai 3000, kita bolehlah naik rank Supervisor.

3C

Ada 3C yang kita boleh kejar masa buat bisnes Shaklee nie.

C pertama adalah cash macam yang Syu cerita di atas.

C kedua adalah Car Bonus. Shaklee bukanlah bagi kita kereta, tapi Shaklee bagi kita dalam bentuk duit. Kita boleh guna duit tu untuk beli kereta idaman kita, ataupun guna untuk bayar loan kereta sedia ada. Kalau tak nak beli kereta lagi, bolehlah simpan je. Kalau tak nak beli kereta pun tak pe. Duit tu adalah duit kita. Kita boleh guna untuk apa-apa sahaja yang kita suka.

C ketiga adalah Convention. Convention adalah trip-trip 7 bintang yang Shaklee sediakan untuk leader-leader yang berkelayakan untuk join. Trip nie adalah PERCUMA tau. Memang best sangat-sangat sebab Shaklee suka bagi kejutan kepada siapa yang pergi trip dengan mereka nie. Nanti Syu cerita dalam entry lain macam mana nak dapatkan trip percuma nie ye.

.

Menarik kan bila kita daftar jadi ahli Shaklee kan? Sebab tu la Syu sentiasa sarankan pelanggan Syu untuk daftar keahlian dengan Shaklee. Bayar sekali seumur hidup dan korang akan dapat semua benefit ini.

Daftar Keahlian Shaklee Dengan Diamonds Legacy

Jom-jom siapa yang nak jadi ahli, daftar jadi downline Syu jom. Syu adalah founder kepada Diamonds Legacy. Tak kisahlah korang nak join ahli untuk makan sendiri ataupun buat bisnes, Syu akan jaga korang semua dengan baik.

Apa yang anda akan dapat apabila mendaftar dengan Syu?

– Follow up and follow through

Syu akan sentiasa follow up downline Syu bertanyakan keperluan anda. Kalau perlu nak order vitamin, boleh order dengan Syu dan Syu akan pos terus kepada anda.

– suprise gift

Syu suka bagi surprise kepada customer Syu sekali sekala. Kepada regular customer memang selalu dapat hadiah. Downline pun selalu dapat hadiah. Bukan nak rasuah ye, tapi itu cara Syu tunjuk penghargaan Syu sebab percaya beli barang Shaklee dengan Syu.

– COD

Bagi yang berdekatan dengan Syu di sekitar Johir Bahru, Syu boleh COD je barang Shaklee kepada anda semua. Cepat sikit sampai kan. Kalau perlukan barang Shaklee urgent, Syu still boleh singgah branch JB untuk belikan dan COD terus.

.

Bagi downline-downline Syu yang nak berbisnes, Syu sediakan macam-macam untuk memudahkan anda.

– Kelas online

Untuk downline Syu yang nak berbisnes, Syu akan ajar semua ilmu yang Syu dapat kepada anda. Syu duplicate apa yang mentor Syu ajar, dan Syu berjaya dapat bonus 3-4 angka. Syu akan turunkan ilmu-ilmu itu untuk korang pula mencipta kejayaan dengan Shaklee.

Jangan risau, kelas onlone je. Jadi, yang jauh pun masih boleh dapat coaching dari Syu.

– Kelas Offline

Ada banyak kelas offline yang mentor-mentor Syu buat. Korang pun boleh join kelas-kelas ini untuk tambah ilmu untuk lebih faham mengenai shaklee, dan juga marketing untuk buat korang lebih maju dalam bisnes Shaklee nie.

– One-to-one Coaching

Syu akan sentiasa pantau bisnes partner Syu. Syu sentiasa ada untuk buat personal coaching dengan yang nak berjaya dalam bisnes nie. Just set masa dengan Syu, dan Syu akan cuba bantu sehabis baik. Coaching di whatssap je.

– Offline coaching

Bagi yang berdekatan dengan Syu, kita boleh je jumpa di mana-mana untuk buat face-to-face coaching. Depan-depan lagi faham dan akan dapat sentuhan dan belaian extra untuk serap aura kan 🙂

– Group Support

Dalam group Syu dan juga group upline Syu, semua pun korang akan masuk. Dalam group nie, semua orang amatlah membantu. Tanya je la apa yang korang nak tahu, semua ahli dalam group akan membantu. Sama-sama beri inspirasi untuk lebih berjaya.

Yang penting, dapam group, ukhuwah yang terjalin tu yang penting. Semua pun macam ahli keluarga sendiri. Tak perlu nak malu nak segan dalam group 🙂

.

Best tak layanan yang Syu bagi? Apa lagi, jomlah daftar ahli Shaklee dengan Syu. Syu yakin korang akan puas hati.

Hubungi Syu cepat-cepat ye untuk daftar sebagai ahli Shaklee tau. Whatssap je di 0192198621 ataupun klik je link nie www.wasap.my/60192198621 untuk terus ke whatssap Syu.

Ataupun isi je form di bawah ini. Syu akan contact korang untuk menerangkan dengan lebih lanjut lagi mengenai Shaklee 🙂

See you in Diamonds Legacy 🙂

 

Love,

Syu Amir

Pengedar Shaklee JB dan sekitarnya

0192198621

Founder Diamonds Legacy

 

3 thoughts on “Jom Daftar Sebagai Ahli Shaklee Dengan Syu Amir. Simple Je Caranya!

  1. Syu antara pengedar sah Shaklee JB dan seantero. Mana nak dapat service consult yang tiptop pasal produk kesihatan kalau tak berurusan dengan Syu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.