Uncategorized

Gembiranya Apabila Ibu Tersayang Sihat Tanpa Kanser

Kanser Tiada Lagi, Badan Pun Makin Bertenaga

Tahun lepas Syu ada dapat seorang customer yang membeli VIVIX untuk maknya yang menghidap Kanser Usus Stage 4. Nama cusomer Syu adalah Kak Aisyah.

Kak Aisyah beli Vivix dah lama, tapi disebabkan maknya masih ada sesi kimoterapi, Kak Aisyah simpan dahulu Vivix itu. Selesai semua sesi kimoterapi barulah Kak Aisyah berikan Vivix kepada maknya.

Selepas habis sebotol Vivix, mak Kak Aisyah pergi jumpa doktor untuk check up. Doktor agak terkejut apabila sel-sel kanser telah tiada lagi sebab doktor kata kanser usus Mak Kak Aisyah ini tiada harapan untuk sembuh dah.

Doktor tanya makan ubat apa? Habis ke makan ubat hospital tu. Maknya hanya jawab “tak makan pun ubat hospital. Anak suruh makan Vivix Shaklee je. Nak tengok kesannya macam mana”

Doktor pun suruh teruskan sebab ianya serasi dengan badan Mak Kak Aisyah. Sekarang Mak Kak Aisyah minta belikan lagi Vivix sebab bila makan vivix, badan maknya lebih bertenaga.

Gembira sungguh Syu dengar berita gembira ini. Syu sentiasa doa Mak Kak Aisyah sentiasa sihat dan bertenaga.

.

Vivix ini hanyalah suplement yang membantu membaiki sel-sel kanser yang rosak, melindungi sel-sel badan yang sihat sehingga badan kita bertambah sihat untuk melawan sel-sel kanser itu. Vivix bukanlah ubat untuk menyembuhkan ye.

Bagi sesiapa yang menghidapi kanser, bolehlah ikhtiar dengan vivix untuk membantu melawan sel-sel kanser tersebut. Tetapi, jangan lupa sentiasa minta pandangan doktor terlebih dahulu ye.

Lepas tu, hubungi Syu segera untuk dapatkan Vivix. Jangan tunggu dah terlantar baru nak mulakan ikhtiar ye. Cepat bertindak, cepat sihat. In sya Allah 😍

 

Love,

Syu Amir (1239539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge