Berpantang · Eczema · Gout · Kencing Manis/Diabetis · Produk · Sakit Sendi

Promosi Vivix Buy 6 Free 1 Kini Kembali Sepanjang Disember 2017

Bestnya Promosi Vivix! Alhamdulillah Disember kembali lagi dengan promosi yang super hebat! Dah lama rasanya tak ada promosi Vivix kan? Siapa yang tertunggu-tunggu promosi Vivix, inilah masanya untuk membeli vivix untuk diri sendiri dan juga orang tersayang. Pada bulan ini sahaja, kita boleh lakukan pembelian: a. Beli 6 botol Vivix (RM  2416.80) dan akan dapat… Continue reading Promosi Vivix Buy 6 Free 1 Kini Kembali Sepanjang Disember 2017

Gout · Testimoni

Gout Bertahun-tahun Kini Tiada Lagi

Atasi Gout Dengan Sesudu Vivix Sehari Penyakit gout, yang kebiasaannya dihidapi oleh lelaki ini amat menyakitkan, rasa macam dicucuk-cucuk jarum. Kita yang tengok hanya dapat membayangkan je la kesakitan yang mereka tanggung. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul kan? Bagaimana gout terjadi dan bagaimana nak atasi penyakit ini? . Apa itu Gout? Gout… Continue reading Gout Bertahun-tahun Kini Tiada Lagi