my life

5 Amalan Menjemput Rezeki Dalam Berbisnes

5 amalan penting dalam menjemput rezeki Dalam berbisnes, kita haruslah melakukan pelbagai strategi untuk memastikan perniagaan kita meningkat dan mencapai target yang kita idam-idamkan. Strategi-strategi ini mestilah meliputi pelbagai aspek supaya akan sampai kepada target buyer kita. Selain dari ┬ástrategi-strategi yang kita rancang, jangan lupa juga untuk melakukan amalan-amalan rohani dan spiritual untuk menjemput rezeki.… Continue reading 5 Amalan Menjemput Rezeki Dalam Berbisnes

my life

Impian Seorang Ummi Buat Anak-anaknya

Harapan Seorang ibu demi masa depan anak-anak Setiap orang mesti ada impian kan? Impian itu yang akan buat kita semua berada di alam yang nyata sebab kita akan berusaha sedaya-upaya untuk mencapai impian kita itu. Tak salah untuk kita berimpian dan berangan-angan untuk mendapatkan sesuatu, tapi bila kita tak berusaha dan mengharapkan ia datang bergolek,… Continue reading Impian Seorang Ummi Buat Anak-anaknya

Business Opportunity · my life

5 Aplikasi Telefon Yang Wajib Ada Untuk Seorang Blogger

Application Yang Wajib Ada Jika Anda Mempunyai Blog Di zaman serba moden ini, kita tidak lari dari teknologi gadgets. Semua orang yang berbisnes pasti ada gadgets yang tersendiri. Mustahil la takde kan? Sebab sekarang ini, semuanya dihujung jari je. Dari melayan kehendak customers, order barang, dan juga update blog. Syu pun ada blog, alhamdulillah konsisten… Continue reading 5 Aplikasi Telefon Yang Wajib Ada Untuk Seorang Blogger

my life

Dari Makan Sendiri Kepada Seorang Businesswoman Berjaya

Pengedar Shaklee Paling Komited Di Johor Bahru Nama Noor Syuhada Amir Hassan. Lebih selesa dengan panggilan Syu. Seorang guru yang amat pentingkan kejayaan pelajar-pelajarnya di sekolah dan mahu tengok pelajar berjaya mencapai impian masing-masing. Itu memang impian Syu dari mula jadi cikgu. Syu adalah seorang isteri kepada seorang doktor yang sibuk dan juga ummi kepada… Continue reading Dari Makan Sendiri Kepada Seorang Businesswoman Berjaya