Kencing Manis/Diabetis · Produk

Cara Turunkan Paras Gula Dengan Selamat Dan Mudah!

Bacaan Gula Turun Dari 20 ke 10 selepas Sebotol Je Vivix!

Bila bacaan gula dalam badan amat tinggi, kita mudah mendapat penyakit lain yang lebih bahaya seperti sakit jantung dan juga sakit buah pinggang. Sebab itulah kita wajib jaga pemakanan kita agar paras gula tidak meningkat secara mendadak. Kalau tak nani susah diri sendiri juga!

Kita selalu dengar orang sakit tenat sebab komplikasi akibat kencing manis. Tapi tak selalu baca mengenai orang yang turunkan paras gula sehingga bacaan menghampiri normal kan??

Jom ikuti kisah benar ini. Moga menjadi pengajaran buat kita juga 😊

[KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX]
.

Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
.

Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha..
.

Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
.

Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!
.

Is it my eyes playing trick or she does look younger? 🤔

.

Bestnya bila baca pengakuan ikhlas anak sedara beliau. Siapa yang tak gembira kan bila paras gula mak saudara yang kita sayang menurun selepas mengamalkan Vivix yang terbaik ini.

Bila kita nak sangat sihat, kita sanggup buat apa sahaja. Kita sanggup keluarkan duit tak kiralah berapa pun hanya untuk mendapat badan yang sihat kembali.

Jadi, apa salahnya kita laburkan duit kita untuk Vivix yang hanya RM 475 sahaja? Harga Vivix ini amat murah berbanding kos rawatan hospital yang kita terpaksa bayar dan ubat hospital yang kita wajib makan demi menurunkan paras gula dalam badan betul tak?

Jangan tunggu lama sangat, hubungi Syu segera untuk dapatkan sebotol Vivix ini. Jangan sampai bacaan gula sampai ke tahap bahaya baru nak cari ikhtiarnya. Nanti menyesal.

Cepat bertindak, cepat turun paras gulanya😍

Love,

Syu Amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge