Set Menyusu

Cara Tambahkan Susu Badan Dengan Selamat

Susu Badan Sekarang Dah Banyak. Takde Stress Dah!

Cabaran utama bagi ibu menyusu adalah memastikan susu sentiasa banyak dan mencukupi untuk baby. Kalau tak susahlah nak bagi stok susu pada pengasuh kan? Bila susu tak cukup, anak pun kerap meragam sampai tak lena tidur juga. Apa yang perlu kita buat untuk pastikan susu sentiasa mencukupi?

Syu pun selalu menghadapi masalah ini. Tapi, dulu lah. Sekarang Syu rasa seronok sangat menyusukan baby. Apa yang Syu buat? Baca kisah Syu ini ye ✌🏻

Menyusu Kini Merupakan Pengalaman Yang Menyeronokkan!

Semasa mengandung, memang Syu berazam untuk menyusu penuh anak Syu. Syu baca pelbagai topik penyusuan, sampai yakin boleh menyusukan anak. Tapi, bila lahir je baby, menyusukannya bukanlah semudah yang disangka. Dengan susu sikit, mengepam tak keluar-keluar, takbah pula dengan bengkak susu, Syu mampu bertahan sebulan je full breastfeed. Selebihnya semuanya campur dengan susu formula.

Tapi, Syu tak putus asa. Syu masih nak menyusu penuh anak kedua. Bila masalah yang sama berulang untuk anak kedua, Syu mula cari penyelesaian. Syu tak nak susu sikit, Syu tak nak anak meragam sebab tak cukup susu. Syu nak anak tidur lena dan kenyang menyusu.

Syu google apa yang boleh tambahkan susu badan. Banyak produk yang Syu baca, tapi Syu tergerak nak cuba Set Menyusu Shaklee. Syu beli Full Set terus sebab nak sangat banyakkan susu supaya tak perlu top up dengan susu formula lagi.

Seminggu Syu makan set menyusu Shaklee, memang nampak berbeza.

😍 susu bertambah pekat dan meriah.

Dulu mengepam dapatlah dalam 4-5 oz, selepas ambil set menyusu Shaklee, mengepam boleh dapat 7-9 oz dalam satu sesi je.

Sebab mengepam pun banyak, freezer penuh dengan susu EBM sampai kena beli deep freezer. Tapi, deep freezer pun penuh juga last-last.

😍 anak tidur lena lebih lama

Tiada lagi anak bangun kerap malam-malam. Tidur lebih lena. Kalau tidur siang pun lama, Syu pun boleh rehat sama.

Anak kenyang lama sebab susu badan pekat dan lebih berkhasiat. Sebab cukup segala nutrisi yang badan Syu perlukan untuk hasilkan susu badan yang baik.

Syu memang jatuh cinta dengan set menyusu Shaklee. Set menyusu inilah Syu amalkan dari anak kedua hinggalah sekarang anak Syu no. 4.

Dengan Set Menyusu Shaklee ini, bukan setakat susu badan je banyak, tapi macam-macam lagi yang Syu dapat tau. Antaranya:

♥️ Kulit makin cantik
♥️ badan tak sakit dah
♥️ stretchmark pudar dengan cepat
♥️ badan bertenaga

Sekali dah jumpa yang serasi dengan badan, Syu takkan beralih dah.

Mummy-mummy lain pun patut amalkan juga set Menyusu nie demi anak-anak.

Jom sama-sama amalkan set ini 🌹

Mummy pun memerlukan Set Menyusu Shaklee? Hubungi Syu segera untuk dapatkannya.

Jangan tunggu susu badan kering sampai anak pun meragam tak boleh tidur baru nak cari Set Menyusu nie tau. Nanti stress mummy!

Love,

Syu amir (1139539)

Pencinta set menyusu Shaklee

0192198621

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge