Business Opportunity

Boleh Pergi Melancong Bersama Keluarga Hanya Dengan Bonus Shaklee

Bawa keluarga Melancong Hanya Dengan Bonus Shaklee

Kebanyakan kita yang berbisnes mesti mempunyai impian yang besar yang kita nak capai, betul tak? Ada yang nak beli susu anak, ada yang nak bantu suami, tidak kurang juga yang nak bawa orang tersayang pergi berjalan-jalan. Percaya tak kalau Syu cakap kita boleh bawa keluarga kita pergi melancong hanya dengan bonus Shaklee yang kita dapat setiap bulan itu?

Syu tak tipu. Ramai dah yang berjaya bawa keluarga berjalan-jalan tak kiralah dalam ataupun luar negara hanya dengan mengumpul bonus yang kita dapat dari Shaklee setiap bulan.

Apa yang wajib dilakukan untuk membawa keluarga melancong?

Syu memang pasang niat nak pergi melancong dengan keluarga Syu. Syu nak sangat pergi melawat New Zealand semula, tempat Syu belajar suatu ketika dahulu. Tapi, kali ini, Syu nak pergi bersama orang tersayang pula. Syu nak kumpulkan bonus Shaklee untuk membawa keluarga Syu melancong. Tak nak keluarkan duit Syu sendiri.

New Zealand bukanlah satu negara yang dekat. Nak pergi sana pun makan ribuan ringgit. Tempat tinggal di sana pun perlu dibayar, belum lagi aktiviti-aktiviti yang Syu nak buat semasa di New Zealand nanti. Syu memerlukan sejumlah wang yang agak besar nilainya untuk Syu capai impian ini.

Jadi, Ini adalah apa yang Syu lakukan.

1. Set target

Target ini terbahagi kepada beberapa perkara.

a. Tempat

b. Berapa lama kita nak pergi?

c. Aktiviti apa yang kita nak buat di sana nanti

Kita set dulu kita nak pergi mana dan apa yang kita nak lakukan sebab ia akan mempengaruhi berapa banyak duit kita perlukan. Bila dah tahu berapa banyak duit, mudahlah nak kumpul nanti.

2. Masa

Bila kita nak pergi? Bila kita tahu tahun bila kita nak pergi, barulah kita bole set nak kena simpan duit banyak mana sebulan.

Kalau kita nak pergi melancong pada tahu 2020, dan kita perlukan RM 50, 000 contohnya, jadi kita tahu kita perlu simpan RM 1500 setiap bulan sehinggalah tiba masa nak pergi.

.

Bila kita dah tahu berapa banyak yang kita perlukan, kita akan berusaha untuk mendapatkannya. Tapi, macam mana nak dapatkan duit sebanyak itu?

Itulah gunanya bisnes Shaklee. Shaklee mampu berikan apa yang kita mahukan. Asalkan kita berusaha unuk dapatkannya. Dengan bisnes Shaklee, kita tak boleh goyang kaki dan tunggu duit datang pada kita. Kita yang kena gerakkan bisnes kita sendiri.

1. Set target sale

Kita tahu kita perlu simpan RM 1500 setiap bulan untuk travel, jadi kita kenalah tahu berapa banyak sale yang perlu kita buat untuk dapatkan duit banyak itu setiap bulan.

Kita target nak jual set yang mana, berapa ramai kita nak orang beli, berapa banyak sale sehari yang kita nakkan.

2. Vision board

Masukkan tempat yang kita nak pergi itu ke dalam vision board. Kita akan tengok hari-hari vision board kita, secara tak langsung kita setkan dalam minda yang kita akan capai impian kita itu dalam masa yang kita tetapkan. Dan kita akanusaha sedaya upaya untuk pastikan impian kita terlaksana.

.

Sebab itulah Syu sangat sayang bisnes Shaklee yang Syu bina selama ini. Syu yakin dengan bonus yang Shaklee berikan, dan usaha yang Syu lakukan seiring dengan doa pada Allah, ia akan berikan apa yang Syu inginkan.

Jadi, sesiapa yang mempunyai impian besar yang nak dicapai, jom sertai Syu bina bisnes Shaklee anda sendiri.

Jangan. risau, Syu akan guide sampai korang berjaya. Syu akan pastikan semua impian yang korang nak capai akan terlaksana. Hubungi Syu cepat-cepat tau untuk mulakan bisnes Shaklee korang sendiri.

Cepat bertindak, Cepat nampak bonusnya.

love,

Syu amir (1139539)

Proud Founder of MDAEmpire

0192198621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge