Business Opportunity

Ada Macam-macam Jenis Cash Bonus Yang Kita Boleh Dapat Dengan Bisnes Shaklee

Pelbagai Cash Bonus Menanti Anda Apabila Berbisnes Shaklee

Syu awal-awal teruja nak buat bisnes Shaklee ini sebab bonus yang Syu dapat. Siapa sangka kan setakat order untuk makan sendiri pun boleh dapat pulangan bonus, walaupun 2 angka je. Lepas tengok bonus tu, excited la cerita kat kawan-kawan pasal Shaklee. Diorang pun nak order dengan Syu. Makin banyak bonus sebab ada kawan-kawan tumpang order dengan Syu. Boleh jimat kos pos.

Bila bonus bertambah banyak (naik jadi 3 angka je pun masa tu), Syu mula rasa best dengan cash bonus Shaklee bagi nie. Siapa tak suka kan bila dapat duit kan? Setiap orang yang berniaga mesti nak duit, betul tak?

Syu mula bertanya pasal bonus Shaklee dengan mentor-mentor Syu. Rupanya ada macam-macam lagi jenis bonus yang Shaklee bagi tau. Yang Syu dapat cuma satu bahagian je. Tak boleh jadi nie, kena kejar dan rebut semua jenis bonus lepas nie. Sebab tu, salah satu sebab Syu bersungguh dalam bisnes nie adalah sebab pelbagai bonus yang menanti.

 

Korang nak tahu pasal cash bonus yang Shaklee bagi? Jom kita cerita-cerita pasal cash bonus nie jom.

Cash Bonus Shaklee

Salah satu dari 3C yang Shaklee bagi adalah Cash Bonus. Yang lagi 2C, ceritanya ada di sini.

Dalam cash bonus je, ada:

  1. Personal Bonus (PB) – Bonus dari sale kita sendiri

 

 

 

Bonus peribadi yang kita dapat adalah berdasarkan group uv kita. Lagi banyak ahli group kita yang membeli, lagi banyaklah group uv kita. Lagi banyaklah bonus yang kita dapat.

UV menentukan % bonus yang kita akan dapat, manakala PV adalah nilai jualan kita sepanjang bulan tersebut.

Apabila PV X dengan % bonus kita, dapatlah nilai bonus kita dalam ringgit 🙂

.

2. Net Personal Bonus – Bonus hasil daripada perbezaan % daripada setiap downline kita yang membeli produk Shaklee pada bulan berkenaan.

.

3. Leadership Bonus – Setiap leader Shaklee yang naik rank ataupun maintain rank, kita akan dapat % bonusnya. Kiranya Shaklee bagi penghargaan sebab kita berusaha untuk guide downline kita sehingga menjadi leader.

Shaklee bagi leadership bonus nie sehingga 6 level ke bawah ye. Sebab tu jangan lokek ilmu walaupun dengan cucu cicit Shaklee kita.

.

Nampak tak betapa banyaknya bonus yang Shaklee bagi pada setiap leader-leader yang berusaha bertungkus-lumus untuk berjaya dalam Shaklee?

Sebab tu rugi kalau tak buat bisnes Shaklee nie. Banyak sangat bonus yang Shaklee berikan pada kita. Dan nilai bonus adalah infiniti. Lebih banyak sale, lebih banyaklah bonus. Lebih banyak kita lahirkan leader, lebih tinggi juga bonus yang bakal kita dapat.

Nilai bonus tu setanding dengan nilai usaha dan kesungguhan kita dalam menjayakan empayar Shaklee kita sendiri. Jom sama-sama join team Syu di Diamonds Legacy untuk mencapai setiap impian besar kita dengan menggunakan bonus Shaklee je.

Hubungi Syu segera di 0192198621 ataupun klik je www.wasap.my/60192198621 untuk terus mendaftar dengan Syu.

Syu akan tunggu korang semua.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Sekitarnya

Founder of Diamonds Legacy

0192198621

2 thoughts on “Ada Macam-macam Jenis Cash Bonus Yang Kita Boleh Dapat Dengan Bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.