Berpantang · berpantang · Luka Pembedahan · Produk · Testimoni · Uncategorized

5 Penderitaan Yang Mungkin Dihadapi Selepas Bersalin

Semua wanita mengidamkan untuk mengandung dan bersalin walaupun setiap kali bersalin, mesti ada yang akan terkeluar ayat macam “sakit la. Lepas nie tak nak bersalin dah” (Syu la tu…hahaha) tapi setiap kali anak dah mencecah 1 1/2 tahun, mula berfikir nak tambah anak. Tak serik kan?

Mana la pernah serik nak tambah zuriat, melainkan kita memang ada masalah kesihatan yang menyebabkan doktor tak galakkan untuk kita pregnant lagi.

Tapi, setiap kali bersalin dan berpantang, mesti ada beberapa penderitaan yang kita akan lalui. Syu bukan nak kata wajib jadi pun, tapi ada sesetengah mummy yang menghadapi penderitaan ini.

Antaranya:

a. Buasir

b. Luka lambat kering menyebabkan infection

c. Bentan

d. Susu tak keluar sampai stress mummy

e. badan tak bertenaga, nak uruskan baby pun tak larat

Tahu tak, semua ‘penderitaan’ ini Syu dah laluinya sepanjang Syu bersalin 5 orang anak Syu. Syu faham apa yang mummy-mummy semua alami. Mungkin level sakit kita tak sama, tapi Syu pun dah hadapinya.

Dan tahu tak, Syu buat apa?

Syu mengamalkan set berpantang premium shaklee yang mengandungi suplement lengkap untuk bantu Syu mengurangkan masalah yang berlaku.

Bukan Syu je yang cakap benda nie, tapi ramai lagi mummy-mummy lain yang dah mengamalkan set berpantang premium Shaklee ini dan mereka pun amatlah berpuas hati sebab suplement shaklee ini memang membantu menyelesaikan masalah yang di hadapi oleh mereka ini.

TESTIMONI MUMMY YANG DAH MENGAMALKAN SET BERPANTANG PREMIUM SHAKLEE

Mummy boleh baca testimoni-testimoni di bawah ini. Macam mana mereka terpaksa menghadapi penderitaan yang sama je macam mummy alami. Tapi, mereka mencari penyelesaian dengan mendapatkan suplement shaklee.

Jom baca:

Buasir bukan main-main punya sakit tau. Syu pun pernah kena buasir masa bersalin anak ke-3 dulu. Sampai kena jahit tempat buasir sekali masa nurse jahit tempat bersalin yang koyak tu. Seksanya hanya Allah je yang tahu. Takut nak membuang sebab takut terkeluar buasir tu.

Tapi, dengan vivix (dan tambahan omega guard dan ostematrix), alhamdulillah, buasir mengecut dan kembali pulih seperti sedia kala.

Mummy tahu tak bentan tu apa? Bentan yang Syu pernah kena macam demam urat, sampai rasa sejuk menggigil padahal panas kot masa tu. Pakai 3 lapis selimut pun tak hilang juga sejuknya. Tu bentan la tu.

Dengan mengambil vivix dan ostematrix, alhamdulillah bentan hilang dan takde dah demam sengal urat lagi.

Tak sangka sangat-sangat set berpantang Shaklee boleh buat susu meriah? Memang betul pun. Siapa yang tak mengalami susu cair ke, susu tak nak keluar ke, amalkanlah vivix + set berpantang shaklee nie. Mesti susu melimpah ruah sampai basah-basah baju.

Dan yang paling best, badan cergas bertenaga dan tempat jahitan kering dan baik dalam 10 hari je.

Vivix is the best milkbooster for me as well. Mummy di atas nie pun setuju vivix bantu tambahkan susu dan badan pun bertenaga juga.

Mummy mana yang susu kurang tu? Meh minum Vivix ye.

lagi Testimoni berpantang dengan vivix. Muka tak pucat, tak letih dan tak stress (ini yang kita mahu kan, betul tak?). Dan yang paling penting, luka czer cepat kering.

Syu pun dalam 2 minggu je luka dah nampak elok. Tak rasa sakit-sakit dah dan boleh jalan macam biasa.

Sangat sakit kan bila luka jahitan buat kita tak boleh nak duduk? Takut dan amatlah menyeramkan.

Tapi, dengan bantuan vivix, alhamdulillah tak rasa sakit dah selepas 3 hari mengamalkannya.

.

Setiap ‘penderitaan’ yang kita hadapi semasa berpantang akan buat kita takut nak bersalin lagi. Tapi, dengan bantuan set berpantang premium Shaklee, in sya Allah kita mampu hadapinya dengan tenang dan penuh tenaga. Syu yakin mummy semua boleh hadapinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.