Detoks · Premium Product · Produk · Vivix

13 Kepentingan Berdetox Dengan Vivix

Pentingnya Detox Dengan Vivix

Vivix memang terkenal dengan membaiki sel-sel badan kita hingga ke peringkat selular. Dan Vivix juga terkenal dengan menyahkan toksin dari badan dengan berkesan. Sebab tu la kalau nak detoks badan kita dan nak singkirkan toksin, amallkanlah Vivix.

Dengan pengambilan Vivix, ia akan bantu proses ‘pembersihan’ organ-organ badan kitadi samping pembersihan darah dan juga sel-sel badan. Vivix amat penting untuk pembersihan secara menyeluruh seluruh badan kita.

Syu dah mulakan detox ‘That Shaklee Way’ hari ini, dan Syu memang pastikan Syu minum Vivix bersama-sama suplement detox yang lain juga.

Kenapa Kita Wajib Detox Dengan Vivix?

Suplement Set Detoks mempunyai fungsi tersendiri, seperti DTX untuk singkirkan toksin dalam hati, Herblax untuk mencuci usus. Tapi, Vivix nie membantu untuk mencuci seluruh badan kita.

Antara kepentingan berdetox dengan Vivix ialah:

1. Menyingkirkan dan membersihkan kotoran dalam badan termasuklah bahan toksik dan beracun.

2. Membaiki aliran darah ke organ-organ penting dalam badan kita.

3. Untuk dapatkan kulit wajah yang lebih cerah dan glowing.

4. Untuk memperbaiki masalah penglihatan dan penghadaman.

5. Untuk membaiki masalah tidur kita agar lebih berkualiti.

6. Untuk menurunkan berat badan dengan menyingkirkan lemak-lemak berlebihan dalam badan kita.

7. Untuk merendahkan paras kolesterol 

8. Membaiki dan memperbaharui sel hingga ke peringkat selular. Kulit kita akan lebih berseri dan segar je.

9. Untuk lebih awet muda sebab Vivix bantu melambatkan penuaan dari berlaku.

10. Badan rasa lebih segar, lebih ringan, dan lebih bertenaga.

11. Meningkatkan sistem imunisasi badan kita.

12. Menyokong kesihatan otak, jantung, dan sendi.

13. Menggalakkan kesihatan yang lebih baik secara keseluruhannya.

.

Ramai sangat yang buat detoks gunakan Vivix sebab nak cepat nampak kesannya. Syu yakin semua yang amalkan Vivix untuk detoks, mesti puas hati dengan kesannya.

Jom Syu kongsi testimoni orang lain yang detox badan dengan menggunakan Vivix. Semua memang cantik-cantik dan hensem selepas ambil Vivix.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Nampak tak perubahan mereka-mereka nie semua?

Semuanya pun lebih cantik dan lebih hensem.

Kulit lebih cerah dan lebih awet muda.

Perut semakin kempis.

Jeragat pudar.

.

Jom semua kita berdetoks dengan Vivix dengan menggunakan meal plan Shaklee. Syu yakin semua pun mampu mendapatkan kulit yang lebih cantik, badan yang lebih kurus, dan yang paling penting, kesihatan yang lebih baik secara menyeluruh.

Siapa tak nak dapatkan semua effect-effect positif nie kan?

Jangan tunggu lama-lama, toksin badan kita perlu disingkirkan segera.

Apa lagi, cepat hubungi Syu tau. Whatssap je 0192198621 untuk sembang-sembang detoks dengan Syu.

.

Disclaimer: Produk Shaklee adalah vitamin, bukannya ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit kritikal.

Love,

Syu Amir

Pengedar Sah Shaklee JB dan Singapore

Founder Diamonds Legacy

0192198621

COD: Skudai, UTM, Pekan Nanas, Bukit Indah, Tampoi Dan Sekitar JB

Pick-up point: Aeon Bukit Indah, JB / Paradigm Mall, Tampoi

Pos Ke Seluruh Malaysia dan Luar Negara (T&C apply)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.